Tack för denna fantastiska tid!

Jag vill passa på och tacka alla mina kunder, leverantörer och samarbetspartners jag har haft under mina 22 år som e-handlare.

Jag har beslutat mig för att stänga ner webbshoppen då mitt hjärta inte längre brinner för e-handel och heminredning. Det har varit 22 otroligt spännande och utvecklande år som jag har varit igång med min e-handel. Jag startade webbshoppen inreda.com år 1999 då postorder och papperskataloger fortfarande var sättet att handla på distans, så det var en utmaning att få Sverige att förstå att e-handel var framtiden när jag själv var totalt övertygad om det och bara visste det.

Jag är otroligt stolt och tacksam för allt jag har fått uppleva, att ha varit en pionjär inom e-handel och som varit en av de som tagit e-handeln framåt i världen med stormfart, ett shoppingsätt som idag ses som ett självklart val att handla på.

Ju vanligare och mer utbrett det blev med e-handel desto mer slocknade dock min passion för detta. De senaste 4-5 åren har jag inte haft samma driv och famlat lite om vad jag nu ska göra och har letat mig fram samtidigt som jag har haft svårt att släppa inreda. Ni som har följt mig länge har såklart märkt det och att utbudet har förändrats och tonats ner.

För två år sen utbildade jag mig inom Soul Realignment och driver nu Soulergy på heltid. Vill du veta mer om vad jag gör numera så finns jag här: www.soulergy.se

Men nu är jag som sagt klar med inreda och släpper taget om den delen av mitt liv! Jag är evigt tacksam till alla miljontals kunder under åren för att ni följt mig så länge, stöttat mig, hejjat på mig och varit en del av den fina inreda.com-eran i mitt liv. Tack tack tack! Kärlek till er alla.

Finns det intresse av att köpa webbshoppen eller bara domänen inreda.com så är du varmt välkommen att höra av dig!

Vill du fråga något eller kontakta mig – skicka ett mail till annelie@inreda.com så besvarar jag så fort jag kan.

Annelie Persson, VD och grundare
Annelie Persson, VD och grundare
Jag har lite produkter kvar i lager av Kalklitir och även några utomhusduschar. Hör gärna av dig vad du letar efter så ser vi om jag har den kvar!