Välkommen!

Frakt 39 kr, fraktfritt över 499 kr. Vi levererar med DHL och Postens Varubrev. Lägger du order före kl 13 går det normalt från oss samma dag. Vill du hellre hämta i butiken på Lidingö så går det bra, välj leveranssätt "Hämtas i butiken" i kassan. Nu har vi även fått iordning på utlandsfrakterna så nu är de igång igen. Vi skickar med DHL eller UPS beroende på vad som passar bäst till varje land. Se priser i kassan.

BUTIK LIDINGÖ - Öppet Tis 14/8 kl 14-17. Adress Friggavägen 18, Lidingö C

Nyheter

Nyheter

Se produkterna »

Kampanjer

Se produkterna »

Shop the look

Se produkterna »

Favoriter

Se produkterna »

REA

Se produkterna »

Shop The Look
Frakt 39 kr, fri frakt över 499 kr
Chatta med oss
Leveranstid 1-2 dagar
Order före 13 går samma dag
Frakt 39 kr, fri frakt över 499 kr
Chatta med oss
Leveranstid 1-2 dagar
Order före 13 går samma dag
Utvalt
Gymnaster
Kalklitir åter i vårt sortiment,

Heminredning och inredning på nätet

Välkommen till INREDA! En av Sveriges första och äldsta nätbutiker. I mer än 19 år har vi sålt heminredning och inredning till hemmet, stugan, företaget och mycket mer. Vi har alltid haft ett stort intresse för heminredning och möbler som är väldesignade, färgglada, snygga. Här hittar du inspiration till ditt hem och du kan enkelt handla möbler och inredning med ett utbud av kalkfärg & målarfärg, utomhus möbler, kläder & väskor, posters, inredning, barn & baby, möbler & mattor, hemtextil och belysning.

INREDA.COM WEBBSHOP - en av Sveriges första nätbutiker, startades 1999. Snabba leveranser och härligt utbud! Följ gärna @inredacom på instagram.

BUTIK LIDINGÖ - Öppet Ons 8/8 -Fredag 10/8 kl 10-12, 14-17. Lördag 11/8 10-13. Adress Friggavägen 18, Lidingö C (bredvid Firren och Intersport) LÄS MER

Några valda varumärken