Stor bild på Fasadbokstav Akryl Liljevit Rak 52
Bild 2 på Fasadbokstav Akryl Liljevit Rak 52 Bild 3 på Fasadbokstav Akryl Liljevit Rak 52 Bild 4 på Fasadbokstav Akryl Liljevit Rak 52 Bild 5 på Fasadbokstav Akryl Liljevit Rak 52

Fasadbokstav Akryl Liljevit Rak 52

Fasadsiffra

Produkten är slut i lager


 


Beskrivning

Snyggaste fasadsiffran! Låt dina vänner hitta hem till dig. Syns i kvarteret mer än någon annan. Stajla hemmet även med snygg fasadsiffra. 52 - stor fasadsiffra, för den modige eller den stora väggen.

Bokstäverna Rak 52 varierar i höjd mellan 38 - 56,6 cm beroende på om det är versaler eller gemener. T.ex. ett e är 39,7 cm högt.

Polerad akryl är ett 5 mm tjockt, återvinningsbart pleximaterial med blank yta. Det finns för närvarande i nyanserna Liljevitt och Pianosvart. Akrylsiffror monteras med skruv och distansrör så att de kommer ut en bit ifrån väggen. Distansrör ingår och de klipper du till rätt längd och anpassar utifrån hur din fasad ser ut. Täcklock medföljer för att dölja skruvskallarna. Fasadsiffrorna tillverkas i väderbeständiga, stadiga material som håller form och fräschör under många år. Akrylen är blank och har en snygg lyster. Fasadsiffror levereras i de fyra storlekarna 31, 40, 52 och 68. Talen motsvarar ungefärlig höjd i centimeter men för att ge ett balanserat intryck skiljer höjden något mellan olika tecken. En treas rundning kan till exempel gå nedanför radlinjen.

Inspirationsbilder från våra kunder

Info

Art.nr: 14083-16096
Visas i kategori: Utomhus—›Fasadbokstäver
Se mer från: Fasadsiffra
Se mer från färgskalan: Vit