Stor bild på Recycling Tube Värmeljus, gamla värmeljus
Bild 2 på Recycling Tube Värmeljus, gamla värmeljus Bild 3 på Recycling Tube Värmeljus, gamla värmeljus Bild 4 på Recycling Tube Värmeljus, gamla värmeljus Bild 5 på Recycling Tube Värmeljus, gamla värmeljus

Recycling Tube Värmeljus, gamla värmeljus

Format

Produkten är slut i lager


Lagerantal:

0 st

 


Beskrivning

Om värmeljuskopparna som blir över när ljusen brunnit ner, lämnas till återvinning kan 95 procent av energin sparas och 100 procent av metallen återvinnas. I röret samlar du alla överblivna ljuskoppar för att sen lämna dom i metallåtervinningen. Grafiskt snyggt och stilrent i kombo med vansinnigt praktiskt och miljömedvetet. Det kan inte bli annat än en vinnare!

Värmeljuskoppen som är av aluminium ska återvinnas. Aluminium är en metall som kan återvinnas om och om igen utan att kvaliten försämras.

Vekeshållaren däremot är av stål så den ska separeras innan koppen återvinns. Spara dina värmeljushållare i Gamla värmeljus och när du åker till återvinningsstationen tar du med dig hela röret och tömmer det i återvinningsbehållaren för metallförpackningar. Plättlätt och du gör en god gärning!

Röret är av pappmaterial, svart med vit text. Nitat plastlock i botten och öppningsbart lock i överkant. Lädersnodd i bakkant för upphängning. Instruktion för hantering av gamla värmeljus ingår.

Rörets mått: H 42 x Diam 10 cm.

Från svenska Format.

Info

Art.nr: 16818-22839
Visas i kategori: Inredning—›Förvaring
Se mer från: Format
Se mer från färgskalan: Svart