Stor bild på Vattenslang Grå Graceful Rock 20 meter
Bild 2 på Vattenslang Grå Graceful Rock 20 meter Bild 3 på Vattenslang Grå Graceful Rock 20 meter Bild 4 på Vattenslang Grå Graceful Rock 20 meter Bild 5 på Vattenslang Grå Graceful Rock 20 meter

Vattenslang Grå Graceful Rock 20 meter

Garden Glory

Produkten är slut i lager


Lagerantal:

0 st

 


Beskrivning

Supersnygg, grå trädgårdsslang! 20 meter, flexibel och lätta att använda tack vare sin armering.

Munstycke köps separat så att du kan välja en egen, härlig färgkombination! Slangen har trikåarmering runtom innertuben, istället för den billigare kryss-armeringen. Detta gör slangen följsam och flexibel så att den inte viker sig, vilket annars är ett vanligt problem när man drar runt slangen i trädgården. Den tål daglig användning i ur och skur. Plasten utanpå är lätt smutsavvisande och dessutom UV-skyddad så att slangen håller sig snygg år efter år. Tillverkad i Skandinavien av noga utvalda material i högsta kvalitet. Slangarna har en garanti på 5 år.

 Garden Glory vattenslangar och dess smarta förpackning har vunnit Svenska Designpriset. Från Garden Glory.

Konceptet Garden Glory består av slangar, munstycken och väggfästen som kan kombineras och mixas i alla varianter efter tycke och smak. Det bästa med konceptet är att du inte längre behöver gömma undan din slang i garaget och du kommer definitivt inte köra över den med gräsklipparen. Dessutom är produkterna en fantastisk present vid bröllop, inflyttning, födelsedagar m.m.

Info

Art.nr: 20501-28610
Visas i kategori: Utomhus—›Vattna & Plantera
Se mer från: Garden Glory
Se mer från färgskalan: Grå