Produktslinga:
Stor bild på Alpacka Vit mässing Natarajasana – Lord of the dance pose, smycke

Alpacka Vit mässing Natarajasana – Lord of the dance pose, smycke

Yoga its you

Produkten är slut i lager


Lagerantal:

0 st

 


Beskrivning

Natarajasana – Lord of the dance pose : öppnar upp området kring axlarna och bröstet samtidigt som lårmuskler, magmuskler och ljumsken får en aktiv tänjning. Benen och anklarna stärks och balansen stabiliseras.

Yoga it´s you har valt att initialt göra fyra smycken med stående asanas eftersom de stående positionerna hjälper oss att bli mer grundade, stabilare och därmed också modigare. Fysiskt stärker de våra benmuskler, knäleder, fotleder samt förbättrar både balans och hållning.

Varje smycke är cirka 4 cm högt och levereras med en 88 cm lång mässingskedja förpackat i en elegant presentförpackning. I förpackningen finns också en förklarande text om vilka resultat som nås genom att träna regelbundet.

Material: 100% mässing, vit mässing även kallad Alpacka. Nickelfritt.

Använd en mjuk trasa och ett medel lämpligt för rengöring av mässing så kommer du och din yogagubbe ha en livslång relation. En av yogans viktigaste fundament handlar om ickevåld mot människor, djur och natur. Därför är det helt självklart för Yoga it´s you att smycken produceras på ett etiskt korrekt sätt. Deras yogagubbar är designade av dem själva och producerade för hand av lokala hantverkare i Indonesien. Här finns en flertusenårig tradition av smidestillverkning i äkta material. Alla smycken innehåller 100 procent naturligt hållbar och ekologisk mässing. Deras produktion följer internationella regler för Fair Trade där löner, arbetsförhållanden och utbildning ska vara schyssta. Genom deras tillverkning stödjer de lokala initiativ för att bygga en bättre vardag för familjer som bor i närområdet.

Yoga it´s you är svenskt och består av Eva Personne som är smyckedesigner och Malin Sävstam som blivit stärkt och hittat tillbaka till livet pga yogans effekter efter att tragiskt ha mist sin man och 2 av 3 barn i tsunamin 2004. Läs mer här om hur smyckena kom till: inredabloggen.com/yoga-its-smycken/

Info

Art.nr: 22481-31270
Visas i kategori: —›
Se mer från: Yoga its you
Se mer från färgskalan: Mässing