Produktslinga:
Stor bild på Munstycke Deluxe Krom Mr Silverbullet till vattenslang
Bild 2 på Munstycke Deluxe Krom Mr Silverbullet till vattenslang Bild 3 på Munstycke Deluxe Krom Mr Silverbullet till vattenslang Bild 4 på Munstycke Deluxe Krom Mr Silverbullet till vattenslang Bild 5 på Munstycke Deluxe Krom Mr Silverbullet till vattenslang

Munstycke Deluxe Krom Mr Silverbullet till vattenslang

Garden Glory

Rabatt 40 %

995 kr

595 kr

Leveranstid:

omgående

 

Beskrivning

Munstycke av krom till vattenslang, säljs inklusive alla kopplingar som behövs för att kunna vattna både glamoröst och effektivt. Mässingsmunstycket ingår i De Luxe-serien och är mycket elegant! Den är tillverkad i Sverige och passar glimrande till alla kombinationer av slang och väggfäste.

Den har en lång livstid och åldras med charm. Givetvis är munstyckena vridbara så att man kan välja om man vill ha en riktad stråle eller mjuk dusch när man vattnar. Munstyckena är kompatibla med alla 1/2″ vattenslangar.

Från Garden Glory.

Konceptet Garden Glory består av slangar, munstycken och väggfästen som kan kombineras och mixas i alla varianter efter tycke och smak. Det bästa med konceptet är att du inte längre behöver gömma undan din slang i garaget och du kommer definitivt inte köra över den med gräsklipparen. Dessutom är produkterna en fantastisk present vid bröllop, inflyttning, födelsedagar m.m.

Info

Art.nr: 22855-31736
Visas i kategori: Inredningsdetaljer—›Trädgård
Se mer från: Garden Glory
Se mer från färgskalan: Silver