Produktslinga:
Stor bild på Mur / Sockelfärg White Stone 2,7L nr 511
Bild 2 på Mur / Sockelfärg White Stone 2,7L nr 511

Mur / Sockelfärg White Stone 2,7L nr 511

Palett & Co

Produkten är slut i lager


Lagerantal:

0 st

 


Beskrivning

Erbjudande: kommer du in och hämtar din färg i vår butik på Lidingö så får du50% rabatt på Palett-färgen!

Ett hus har många detaljer. Men för den sakens skull behöver det inte vara svårt att måla om. Palett & Co:s Mur- och Sockelfärg gör din husgrund fin och fräsch. Den vattenburna färgen är lätt att måla med, torkar snabbt och håller bra. Ge ditt hus ett enkelt men ovärderligt lyft. Med Palett & Co Mur- och Sockelfärg ger du husgrunden eller muren en rejäl uppfräschning. Den vattenburna färgen är lätt att måla med, torkar snabbt och håller bra. Med White Stone får du en vit grund som gör skillnad för helheten.

Palett Mur/Sockelfärg är en helmatt vattenburen akrylatfärg för ny och ommålning av nya och tidigare behandlade mineraliska husgrunder, fundament, murar mm. Används på betong, lättbetong, fasta putser av kalkcement samt andra fasta mineraliska ytor.

1 burk a 2,7 liter
Materialåtgång: ca 5-8m2 /lit och behandling beroende på underlag
Färdigbehandling omålade ytor: Första strykningen kan spädas med högst 10% vatten. Rör om färgen omsorgsfullt. Måla sedan två gånger med 8 timmars torktid mellan strykningarna.
Verktyg: pensel eller rulle
Glans: helmatt


Läs mer om förbehandling, färdigbehandling, teknisk info, torktid mm nedan:

Produktfakta och Användning (pdf)

Säkerhetsdatablad (pdf)

Palett & Co är ett ungt färgvarumärke grundat 2015 som ingår i Tikkurila, Alcro och Beckers. Anrika varumärken som står för kvalitetsfärg med ett resultat som varar länge. Med Palett & Co gör du ett säkert val och får ett schysst resultat – utan att betala mer än nödvändigt. Lite färg - helt enkelt.

Info

Art.nr: 26079-35974
Visas i kategori: Målarfärg—›
Se mer från: Palett & Co
Se mer från färgskalan: Vit