Produktslinga:
Stor bild på Träfasadfärg Yellow Ochra 2,7L nr 506
Bild 2 på Träfasadfärg Yellow Ochra 2,7L nr 506 Bild 3 på Träfasadfärg Yellow Ochra 2,7L nr 506

Träfasadfärg Yellow Ochra 2,7L nr 506

Palett & Co

Produkten är slut i lager


Lagerantal:

0 st

 


Beskrivning

Erbjudande: kommer du in och hämtar din färg i vår butik på Lidingö så får du50% rabatt på Palett-färgen!

Gult är en av få klara färger som gör sig väldigt bra på träfasaden. För dig som vill liva upp utsidan av huset med lite färg kan Yellow Ochra vara rätt val. Yellow Ochra är en gul träfasadfärg med inslag av orange som tack vare sina varma toner upplevs som lugn, behaglig och vacker istället för skrikig och självlysande. Med Palett & Co Träfasadfärg Yellow Ochra kan du måla ditt hus, ditt staket eller utemöbeln i en snygg och hållbar gul färg. Den vattenburna färgen är lätt att måla med och ger ett fint halvblankt resultat. 

Palett Träfasadfärg är en alkydoljebaserad vattenburen grund- och täckfärg för ny- och ommålning av träfasader och andra snickerier som vindskivor, knutar etc. Den är lättstruken och har bra kulörbeständighet.

Materialåtgång: ca 6-9 m2/liter och behandling
Färdigbehandling omålade ytor: Mätta ändträ, skarvar och andra känsliga ställen på trä med Grundolja. Ytor som utsätts för hårt väderslitage grundas en gång med utegrund. Måla 2 gånger med Palett Träfasad till full täckning. Tänk på att var extra noga på hörn och kanter.
Verktyg: Pensel
Glans: halvblank


Läs mer om förbehandling, färdigbehandling, teknisk info, torktid mm nedan: Produktfakta och Användning (pdf)

Säkerhetsdatablad (pdf)

Palett & Co är ett ungt färgvarumärke grundat 2015 som ingår i Tikkurila, Alcro och Beckers. Anrika varumärken som står för kvalitetsfärg med ett resultat som varar länge. Med Palett & Co gör du ett säkert val och får ett schysst resultat – utan att betala mer än nödvändigt. Lite färg - helt enkelt.

Info

Art.nr: 26083-35978
Visas i kategori: Målarfärg—›
Se mer från: Palett & Co
Se mer från färgskalan: Gul