Produktslinga:
Stor bild på Träfasadfärg Red Tradition 2,7L nr 505
Bild 2 på Träfasadfärg Red Tradition 2,7L nr 505

Träfasadfärg Red Tradition 2,7L nr 505

Palett & Co

Produkten är slut i lager


Lagerantal:

0 st

 


Beskrivning

Erbjudande: kommer du in och hämtar din färg i vår butik på Lidingö så får du50% rabatt på Palett-färgen!

Gruvar du dig för att måla om huset? Då kan du sluta redan nu. Med Palett & Co Träfasadfärg blir ommålningen enkel och prisvärd. Den vattenburna färgen är lätt att måla med, håller länge och ger ett fint halvblankt resultat. Med färgen Red Tradition får du ett klassiskt falurött hus som aldrig går ur tiden.  Oavsett om du ska måla om lekstugan eller villan kommer Red Tradition kännas lika aktuell idag som imorgon.

Palett Träfasadfärg är en alkydoljebaserad vattenburen grund- och täckfärg för ny- och ommålning av träfasader och andra snickerier som vindskivor, knutar etc. Den är lättstruken och har bra kulörbeständighet.

Materialåtgång: ca 6-9 m2/liter och behandling
Färdigbehandling omålade ytor: Mätta ändträ, skarvar och andra känsliga ställen på trä med Grundolja. Ytor som utsätts för hårt väderslitage grundas en gång med utegrund. Måla 2 gånger med Palett Träfasad till full täckning. Tänk på att var extra noga på hörn och kanter.
Verktyg: Pensel
Glans: halvblank


Läs mer om förbehandling, färdigbehandling, teknisk info, torktid mm nedan: Produktfakta och Användning (pdf)

Säkerhetsdatablad (pdf)

Palett & Co är ett ungt färgvarumärke grundat 2015 som ingår i Tikkurila, Alcro och Beckers. Anrika varumärken som står för kvalitetsfärg med ett resultat som varar länge. Med Palett & Co gör du ett säkert val och får ett schysst resultat – utan att betala mer än nödvändigt. Lite färg - helt enkelt.

Info

Art.nr: 26084-35979
Visas i kategori: Målarfärg—›
Se mer från: Palett & Co
Se mer från färgskalan: Röd