Stor bild på Träfasadfärg Grey Dawn 2,7L nr 507
Bild 2 på Träfasadfärg Grey Dawn 2,7L nr 507 Bild 3 på Träfasadfärg Grey Dawn 2,7L nr 507

Träfasadfärg Grey Dawn 2,7L nr 507

Palett & Co

Produkten är slut i lager


Lagerantal:

0 st

 


Beskrivning

Skaffa snyggaste huset i kvarteret utan att det kostar skjortan. Med Palett & Co Träfasadfärg Grey Dawn får du ett snyggt grått hus som kommer få grannarna att gapa av avund. Varför krångla till det när du kan göra det enkelt? Den vattenburna färgen från Palett & Co är lätt att måla med, håller länge och ger ett fint halvblankt resultat.

Palett Träfasadfärg är en alkydoljebaserad vattenburen grund- och täckfärg för ny- och ommålning av träfasader och andra snickerier som vindskivor, knutar etc. Den är lättstruken och har bra kulörbeständighet.

Materialåtgång: ca 6-9 m2/liter och behandling
Färdigbehandling omålade ytor: Mätta ändträ, skarvar och andra känsliga ställen på trä med Grundolja. Ytor som utsätts för hårt väderslitage grundas en gång med utegrund. Måla 2 gånger med Palett Träfasad till full täckning. Tänk på att var extra noga på hörn och kanter.
Verktyg: Pensel
Glans: halvblank

Läs mer om förbehandling, färdigbehandling, teknisk info, torktid mm nedan: Produktfakta och Användning (pdf)

Säkerhetsdatablad (pdf)

Palett & Co är ett ungt färgvarumärke grundat 2015 som ingår i Tikkurila, Alcro och Beckers. Anrika varumärken som står för kvalitetsfärg med ett resultat som varar länge. Med Palett & Co gör du ett säkert val och får ett schysst resultat – utan att betala mer än nödvändigt. Lite färg - helt enkelt.

Info

Art.nr: 26085-35980
Visas i kategori: Målarfärg—›
Se mer från: Palett & Co
Se mer från färgskalan: Grå