Stor bild på Träfasadfärg Facade White 2,7L nr 503
Bild 2 på Träfasadfärg Facade White 2,7L nr 503

Träfasadfärg Facade White 2,7L nr 503

Palett & Co

Produkten är slut i lager


Lagerantal:

2 st

 


Beskrivning

Att hitta rätt vit färg att måla huset med tar på krafterna. Vi har därför gjort valet betydligt lättare genom att välja ut en vit färg som vi tycker blir allra snyggast på träfasaden. Facade White är en lite varmare vit färg som gör att ditt hus inte blir bländande vitt. Satsa på en vit träfasad om du vill att huset alltid ska kännas elegant och rätt i tiden. Den vattenburna färgen är lätt att måla med, håller länge och ger en fin halvblank yta som gör fasaden både hållbar och fräsch.

Palett Träfasadfärg är en alkydoljebaserad vattenburen grund- och täckfärg för ny- och ommålning av träfasader och andra snickerier som vindskivor, knutar etc. Den är lättstruken och har bra kulörbeständighet.

Materialåtgång: ca 6-9 m2/liter och behandling
Färdigbehandling omålade ytor: Mätta ändträ, skarvar och andra känsliga ställen på trä med Grundolja. Ytor som utsätts för hårt väderslitage grundas en gång med utegrund. Måla 2 gånger med Palett Träfasad till full täckning. Tänk på att var extra noga på hörn och kanter.
Verktyg: Pensel
Glans: halvblank

Läs mer om förbehandling, färdigbehandling, teknisk info, torktid mm nedan: Produktfakta och Användning (pdf)

Säkerhetsdatablad (pdf)

Palett & Co är ett ungt färgvarumärke grundat 2015 som ingår i Tikkurila, Alcro och Beckers. Anrika varumärken som står för kvalitetsfärg med ett resultat som varar länge. Med Palett & Co gör du ett säkert val och får ett schysst resultat – utan att betala mer än nödvändigt. Lite färg - helt enkelt.

Info

Art.nr: 26086-35981
Visas i kategori: Målarfärg—›
Se mer från: Palett & Co
Se mer från färgskalan: Vit