Produktslinga:
Stor bild på Träfasadfärg Facade Black 2,7L nr 504
Bild 2 på Träfasadfärg Facade Black 2,7L nr 504 Bild 3 på Träfasadfärg Facade Black 2,7L nr 504 Bild 4 på Träfasadfärg Facade Black 2,7L nr 504

Träfasadfärg Facade Black 2,7L nr 504

Palett & Co

Produkten är slut i lager


Lagerantal:

0 st

 


Beskrivning

Erbjudande: kommer du in och hämtar din färg i vår butik på Lidingö så får du50% rabatt på Palett-färgen!

Stick ut med en trendig fasad i svart. Facade Black är en svart träfasadfärg som får huset att se modernt och stilrent ut. Vad gör det om huset blir lite mörkt? Med en grönskande trädgård och gott om belysning under vinterhalvåret kommer ditt svarta hus få grannen att gapa av avund. Facade Black är en svart träfasadfärg som gör det enkelt att sätta en egen prägel på ditt fasaden, staketet eller utomhusmöblerna. Den vattenburna träfasadfärgen är lätt att måla med, håller länge och ger en fin halvblank yta.

Palett Träfasadfärg är en alkydoljebaserad vattenburen grund- och täckfärg för ny- och ommålning av träfasader och andra snickerier som vindskivor, knutar etc. Den är lättstruken och har bra kulörbeständighet.

Materialåtgång: ca 6-9 m2/liter och behandling
Färdigbehandling omålade ytor: Mätta ändträ, skarvar och andra känsliga ställen på trä med Grundolja. Ytor som utsätts för hårt väderslitage grundas en gång med utegrund. Måla 2 gånger med Palett Träfasad till full täckning. Tänk på att var extra noga på hörn och kanter.
Verktyg: Pensel
Glans: halvblank

Läs mer om förbehandling, färdigbehandling, teknisk info, torktid mm nedan: Produktfakta och Användning (pdf)

Säkerhetsdatablad (pdf)

Palett & Co är ett ungt färgvarumärke grundat 2015 som ingår i Tikkurila, Alcro och Beckers. Anrika varumärken som står för kvalitetsfärg med ett resultat som varar länge. Med Palett & Co gör du ett säkert val och får ett schysst resultat – utan att betala mer än nödvändigt. Lite färg - helt enkelt.

Info

Art.nr: 26087-35982
Visas i kategori: Målarfärg—›
Se mer från: Palett & Co
Se mer från färgskalan: Svart