Produktslinga:
Stor bild på Spackel Snickeri White 0,5L nr 17

Spackel Snickeri White 0,5L nr 17

Palett & Co

59 kr


Leveranstid:

Lagerantal:

omgående

Fler än 10 st

 

Order före kl 13 levereras från oss samma vardag om lagervara.
Önskar du fler än de som finns i lager, kontakta oss.

Beskrivning

Ta den enkla vägen till ett finare hem. Med Palett & Co Snickerispackel kan du räta till skavanker på dina möbler och snickerier. Renovera istället för att köpa nytt, på så sätt är du snäll mot både plånboken och miljön. Det vattenburna snickerispacklet är lätt att använda, ger ett jämnt och fint resultat och ett bra underlag att måla på

Palett Snickerispackel är ett vattenburet spackel för användning på snickerier och möbler inomhus. Palett Snickerispackel är avsett för i-, på- och bredspackling av snickerier. Torkar snabbt. Bär upp grund- och täckfärg bra. Har en utmärkt vidhäftning till det flesta material.

1 tub a 0,5 liter
Verktyg: Japanspackel, stålspackel etc
Övermålningsbar efter ca 1 timme vid 1 mm tjocklek


Läs mer om förbehandling, färdigbehandling, teknisk info, torktid mm nedan:

Produktfakta och Användning (pdf)

Säkerhetsdatablad (pdf)

Palett & Co är ett ungt färgvarumärke grundat 2015 som ingår i Tikkurila, Alcro och Beckers. Anrika varumärken som står för kvalitetsfärg med ett resultat som varar länge. Med Palett & Co gör du ett säkert val och får ett schysst resultat – utan att betala mer än nödvändigt. Lite färg - helt enkelt.

Info

Art.nr: 26088-35983
Visas i kategori: Målarfärg—›
Se mer från: Palett & Co
Se mer från färgskalan: Vit

Snabba leveranser. Beställ före kl 13, lagervaror levereras från oss samma vardag. Frakt 39 sek inom Sverige. Fraktfritt vid ordervärde över 499 sek. Returfrakt 49 sek.