Produktslinga:
Stor bild på Roller Maxiroller ProFin 18 cm

Roller Maxiroller ProFin 18 cm

övrigt

Produkten är slut i lager


Lagerantal:

Fler än 10 st

 


Beskrivning

Maxiroller som ger en slät finish. Hög kapacitet. Maxirollers används när man önskar täcka stora ytor såsom tak, vägg, golv och fasad på kort tid. 

För väggfärg, takfärg, träolja samt kritfärg. Har en tjock microfiberväg som inte släpper ludd, håller extremt mycket färg och ger en perfekt slät yta.

ProFin är en specialutvecklad rollerväv som är helt skvätt och luddfri. Microfiberväven är vävd och väldigt tät vilket ger en hög slitstyrka och en slät ytfinish. Fibermaterialet är också väldigt absorberande vilket gör att man får en hög produktivitet i arbetet. Rollern är lämlig till både slutstrykningsfärg och grundfärg. ProFin är kompatibel med de flesta tak, vägg och golvfärger på marknaden och är även utmärkt till att måla vattenbaserad epoxi och rostskyddsfärg. 16mm lugglängd gör att rollern även lämpar sig till grova ytor som exempelvis träpanel, puts och betong. 

Tillverkas genom att man termosvetsar fast väven på rollervalsen för att sedan montera ändarna och fästanordningar. Detta ger en roller med hög och jämn standard som tål lösningsmedel och minimerar risken för tekniska fel.

.

 

 

 

 

Info

Art.nr: 26504-36963
Visas i kategori: Målarfärg—›
Se mer från: övrigt
Se mer från färgskalan: Vit