Produktslinga:
Stor bild på Livet enligt Sophie Manie, roman
Bild 2 på Livet enligt Sophie Manie, roman

Livet enligt Sophie Manie, roman

Linda Netsman

Produkten är slut i lager


Lagerantal:

0 st

 


Beskrivning

Linda Netsmans debutroman ”Livet enligt Sophie Manie”
En dråplig och underhållande roman.

Med värme och en outtröttlig entusiasm springer Sophie Manie genom livet för att få allt att klaffa. Hon låter sig aldrig nedslås av motgångar, brist på tid, pengar eller ibland även förstånd utan lever sina storslagna drömmar och planer som om de redan slagit in, även om de allt som oftast kraschlandar i vardagens bestyr.  

Vid sin sida har hon Sambon. Lugn, trygg och mjuk – som en insutten brun manchestersoffa. 

Och vännerna… Präktiga Rosie, tankspridda Dorty, karriäristen Frida och klubbsångerskan Emelie – med vilka hon, nästan dagligen, avhandlar livets alla skeenden… och problem.

Och Anne… Gudomliga, vilda, farliga Anne. 
Bästa vännen sedan skoltiden. Numera en erkänd utrikeskorrespondent som rapporterar från alla farliga platser som Gud glömde. 

Sophie Manie lever helt enkelt det perfekta livet…
Åtminstone om du frågar henne själv. 

Men vad händer när det som är inuti börjar skava och vill tränga ut? 
Det som inte är perfekt men alldeles, alldeles… oemotståndligt. 

____________________________

När Linda Netsman romandebuterar gör hon det med besked - och i sann Bridget Jones-anda.

Med värme, slagkraftig humor och hög igenkänningsfaktor låter hon oss följa huvudpersonen Sophie Manie på  sprudlande tjejmiddagar, dråpliga gynekologbesök, hopplösa gig och hippa releasefester. 

Och där, mitt i det tidiga 2000-talets ytliga innerstadsliv och fartfyllda vardag gläntar hon varsamt på dörren till Sophies inre stjärnhimmel.

____________________________

Recension:

Alltså bästa @lindanetsman, jag kan inte komma ihåg när jag skrattat sist så mycket åt en bok!!! Du är helt grym!! Din debutroman är så GALET BRA!!! Jag får skrattanfall efter skrattanfall! Haha, på riktigt, jag orkar bara ta ett kapitel i taget för jag sitter och tokflinar, får kramp i kinderna och inuti bröstkorgen bubblar det av skratt hela tiden så jag blir helt slut!  Tror jag glömmer andas till o med, det är så mycket energi i boken och jag läser lika intensivt och all-in som du skriver korta, snabba meningar och kvicka repliker så jag håller nog till o med andan för att inte missa något. You rock! Älskar boken!! Den får 5 skrattanfall av 5 möjliga  / Annelie, inreda.com

____________________________
 

 

 

Info

Art.nr: 26638-37302
Visas i kategori: Inredning—›Böcker
Se mer från: Linda Netsman
Se mer från färgskalan: Blå