Produktslinga:
Stor bild på Akrylmålning Me and my friends 120x100 cm - SÅLD!!
Bild 2 på Akrylmålning Me and my friends 120x100 cm - SÅLD!! Bild 3 på Akrylmålning Me and my friends 120x100 cm - SÅLD!! Bild 4 på Akrylmålning Me and my friends 120x100 cm - SÅLD!! Bild 5 på Akrylmålning Me and my friends 120x100 cm - SÅLD!!

Akrylmålning Me and my friends 120x100 cm - SÅLD!!

Madeleine Santiago Art

Produkten är slut i lager


Lagerantal:

0 st

 


Beskrivning

Madeleine Santiago, konstnärinna bosatt på Lidingö med spanskt påbrå. Nu finns Madeleiones konstverk Me and my Friends i måttet 120x100 cm här på väggen i vårt shoproom.

Akrylmålning i original, finns endast ett exemplar.

Hämtas gärna här i vårt shoproom men kan fraktas mot en extra avgift på 200 kr.

Mått: 120 x 100 cm
Canvas på spännram 4 cm
Målad med akryl 

Inlägg från när Madeleine hängde tavlan här i shoproom

Här kan du läsa på inredabloggen från Madeleines vernissage som jag besökte

2011 hade Madeleine Santiago Elofsson visat sig vara stark och ”duktig” kvinna alldeles för länge. En tuff utbrändhet var ett faktum. Råd från läkare och psykologer att ta tag i något kreativt ledde till en ny start mot en skön och användbar terapi. Hennes konstnärssjäl fick äntligen liv.

Madeleine har nu målat i fyra år och är självlärd men brås på kreativa föräldrar och en mormor som var utbildad konstnär. Målandet är inte längre bara en hobby utan något hon numera gör på heltid. "Du måste våga för att vinna," säger Madeleine

Du känner igen hennes konst med olika kvinnoporträtt och kvinnokroppar men även en del abstrakt och djurmotiv. Färgvalen är ofta åt de varmare och kärleksfulla tonerna. Hon målar mest med akryl och gesso och tycker om att blanda in olika accessoarer.

 

Info

Art.nr: 26685-37524
Visas i kategori: Posters & Tavlor—›Konstverk
Se mer från: Madeleine Santiago Art
Se mer från färgskalan: Rosa