Produktslinga:
Stor bild på Batteriljus LED Nordic White, Smooth, 4/6/8h timer 8x15 cm
Bild 2 på Batteriljus LED Nordic White, Smooth, 4/6/8h timer 8x15 cm Bild 3 på Batteriljus LED Nordic White, Smooth, 4/6/8h timer 8x15 cm Bild 4 på Batteriljus LED Nordic White, Smooth, 4/6/8h timer 8x15 cm Bild 5 på Batteriljus LED Nordic White, Smooth, 4/6/8h timer 8x15 cm

Batteriljus LED Nordic White, Smooth, 4/6/8h timer 8x15 cm

Enjoy Candles

Produkten är slut i lager


Lagerantal:

0 st

 


Beskrivning

Helt magiska batteriljus med ett fantastiskt sken och de som ser mest realistiska ut. 3 led-lampor i varje ljus som flammar i osynk. 100% äkta vax så de både doftar och känns som vanliga ljus. Brinntid 100.000 timmar. Drivs med 2 st Aa-batterier, som räcker ca 3 månader om du kör dem dagligen på timer. Sätt ljusen på timer 8 timmar så sätter de igång o stänger av sig själv dagligen vid det klockslag du önskar.

Nu säljer vi ut det sista lagret av ljusen. Enjoy Candles (leverantören & tillverkaren av dessa fantastiska ljus) kommer att upphöra med sin tillverkling och försäljning så jag säljer ut deras sista lager i samarbete med dem. När dessa är slut så går det inte att få tag på längre.

Så har du inte köpt de bästa ljusen ännu så passa på!! Det går inte att jämföra dessa med några andra, ingen har så verklighetstroget sken som dessa. Svårt att förklara, men när du ser dem så förstår du vad jag menar.

Bunkra upp med presenter och kommande julklappar till vänner!

Så halva priset på ljusen! FEMTIO procent, det är galet bra!

2 maj: Nyhetsbrev med många fler bilder >>

Förfinat vax (ännu mer realistiskt mjukt ljus)
En miljövänligare förpackning


Nordic White är mer kritvit än färgen Ivory.
Smooth är med en mjuk o slät yta.

Mått:
Höjd 15 x Diam 8 cm

När ljuset är tänt blir det varmvitt sken precis som ett vanligt blockljus. Oerhört vackert och verklighetstroget! Handgjorda ljus av 100% äkta vax med LED-ljus (3st) som ger ett stämningsfullt flammande sken med dansande skuggor precis som ett vanlig ljus. Lyser upp och skapar stämning både inomhus och utomhus! Vitt ljus med vågig kant.

Ett brandsäkert alternativ till vanliga blockljus för alla som tänker på säkerheten och miljön men inte vill kompromissa med känslan. Enjoy Candles har en unik patenterad teknologi som gör att de står ut från andra LED ljus. 3 st LED lampor, noggrant placerade och programmerade att skapa ett stämningsfullt flammande sken. Till skillnad från andra eldfria ljus på marknaden kräver Enjoy candles endast två AA batterier (batterier medföljer ej). LED lamporna har brinntid på 100.000 timmar!! 2 st AA batterier räcker 450 timmar.

Med timer funktionen på undersidan, har du möjlighet att bestämma en tid varje dag när ljuset tänder sig och släcker sig själv, och du behöver endast byta batterierna fyra gånger per år! Du tjänar snabbt in kostnaden för dessa ljus om man jämför med vad det kostar att köpa blockljus med eldlåga som snabbt brinner upp! Med timerfunktionen så stängs ljuset av efter 4, 6 resp 8 timmar. Sätter du på det kl 16 på 8 H och Timer så släcks ljuset kl 24. Nästa dag kl 16 startar det igen för att släckas kl 24 etc. Vill du inte ha det på timer så använder du ON/OFF knapparna.

Enjoy candles är alla handgjorda och det finns inte två likadana, alla har sin unika form, vilket bidrar till det levande intrycket. De är de enda eldfria ljus i världen som verkligen avspeglar beteendet och färgen i ett levande ljus. Enjoy candles är så verklighetstrogna att dina vänner kommer försöka blåsa ut dem! :)

 

 

Info

Art.nr: 27101-38174
Visas i kategori: Inredningsdetaljer—›Batteriljus LED
Se mer från: Enjoy Candles
Se mer från färgskalan: Vit