Produktslinga:
NYTT
Stor bild på Akrylmålning NEW YORK NEW YORK 116x89 cm
Bild 2 på Akrylmålning NEW YORK NEW YORK 116x89 cm

Akrylmålning NEW YORK NEW YORK 116x89 cm

Madeleine Santiago Art

Produkten är slut i lager


Lagerantal:

0 st

 


Beskrivning

Madeleine Santiago, konstnärinna bosatt på Lidingö med spanskt påbrå. Nu finns Madeleines konstverk NEW YORK NEW YORK med måttet 116x89 cm till försäljning hos inreda.com.

Hämta tavlan hos Madeleine Santiago på Lidingö så bjuder hon på fika och ett mysigt samtal. Bästa tavelköpet eller hur!

Hennes klänningstavlor har blivit omåttligt populära och en av dem syns just nu i tv-serien Wahlgrens Värld hemma hos Pernilla.

Akrylmålning i original, finns endast ett exemplar.

Hämtas gärna på Lidingö men kan fraktas mot en extra avgift på 200 kr.

Mått: 116x89 cm
Canvas på spännram 2,2 cm
Målad med akryl

Inlägg från när Madeleine hängde sin första tavla här i shoproom

Här kan du läsa på inredabloggen från Madeleines vernissage som jag besökte samt Firat Madeleine som satsar fullt ut på konsten

2012 hade Madeleine Santiago Elofsson visat sig vara stark och ”duktig” kvinna alldeles för länge. En tuff utbrändhet var ett faktum. Råd från läkare och psykologer att ta tag i något kreativt ledde till en ny start mot en skön och användbar terapi. Hennes konstnärssjäl fick äntligen liv.

Madeleine har nu målat i 6 år och är självlärd men brås på kreativa föräldrar och en mormor som var utbildad konstnär. Målandet är inte längre bara en hobby utan något hon numera gör på heltid. "Du måste våga för att vinna," säger Madeleine

Du känner igen hennes konst med olika kvinnoporträtt och kvinnokroppar men även en del abstrakt och djurmotiv. Färgvalen är ofta åt de varmare och kärleksfulla tonerna. Hon målar mest med akryl och gesso och tycker om att blanda in olika accessoarer.

 

Info

Art.nr: 27636-38851
Visas i kategori: Posters & Tavlor—›Konstverk
Se mer från: Madeleine Santiago Art
Se mer från färgskalan: Rosa