Produktslinga:
NYTT
Stor bild på Fasadsiffror o bokstäver - fyndhörnan
Bild 2 på Fasadsiffror o bokstäver - fyndhörnan Bild 3 på Fasadsiffror o bokstäver - fyndhörnan Bild 4 på Fasadsiffror o bokstäver - fyndhörnan

Fasadsiffror o bokstäver - fyndhörnan

Fasadsiffra

Rabatt 50 %

Leveranstid:

omgående

 

Beskrivning

Rensat på lagret och jag har lagt upp några oanvända fasadsiffror och bokstäver som jag nu säljer ut till halva priset. Alla är oanvända och skyddsmaterialet sitter kvar på dem, så därav att de ser lite skabbiga ut, men det rycker man bort och de är toppfina. Distanser medföljer samt täcklock för att dölja skruvarna. Tänker att några kanske bor på just rätt siffra och vill piffa upp sin fasad med stora snygga siffror.

Det finns i

- Svart Gracil stl 31 siffran 1
- Aluminium Gracil stl 40 siffran 1
- Aluminium Gracil stl 40 siffran 3
- Vit Gracil stl 52 siffran 2
- Vit Gracil stl 40 siffran 1
- Vit Gracil stl 40 siffran 0
- 4 st svarta versaler i rakt typsnitt stl 40 - CAFE

INFO:

Storlek: 31, 40 och 52 står för cm. Talen motsvarar ungefärlig höjd i centimeter men för att ge ett balanserat intryck skiljer höjden något mellan olika tecken. En treas rundning kan till exempel gå nedanför radlinjen.

Vit och svart är av akryl:
Polerad akryl är ett 5 mm tjockt, återvinningsbart pleximaterial med blank yta. Det finns för närvarande i nyanserna Liljevitt och Pianosvart. Akrylsiffror monteras med skruv och distansrör så att de kommer ut en bit ifrån väggen. Distansrör ingår och de klipper du till rätt längd och anpassar utifrån hur din fasad ser ut. Täcklock medföljer för att dölja skruvskallarna. Fasadsiffrorna tillverkas i väderbeständiga, stadiga material som håller form och fräschör under många år. Akrylen är blank och har en snygg lyster.

Borstad Aluminium är en 3 mm tjock aluminium med matt yta. Vi kallar nyansen för Silvermatt. Aluminiumsiffrorna har fasta stift på baksidan vilka limmas fast med monteringslim i förborrade hål. Fasadsiffra aluminium är tillverkad av anodiserad, borstad aluminium vilket är ett väderbeständigt, stadigt material som håller form och fräschör under många år

 

Inspirationsbilder hemma hos våra kunder

Info

Art.nr: 27657-38996
Visas i kategori: Inredningsdetaljer—›Trädgård
Se mer från: Fasadsiffra
Se mer från färgskalan: Svart