NYTT
Stor bild på Mössa
Bild 2 på Mössa Bild 3 på Mössa Bild 4 på Mössa Bild 5 på Mössa

Mössa

Ocky

Rabatt 50 %

Leveranstid:

Omgående

 

Beskrivning

Skön mössa i mjuk och tunn dubbelstickad bomull i cool modell. Ocky-mössan är dubbelsydd utan sömmar så att den inte skaver.

Mössor kan ju låta som en vinterprodukt men dessa tunna bomullsmössor (95% bomull, 5% lycra) passar lika bra svala vår- och sommarkvällar, ute på sjön, för att skydda mot mygg i skogen eller bara värma ett huvud i blåsväder.

Perfekt även under cykel, skid och skridskohjälmen!

Tyget är mjukt och skönt och lagom stretchigt så mössan sitter kvar över öronen och inte glider upp. Mössan är något oversize och har en bra passform, finns i fyra storlekar. Mössan kan bäras både av barn och vuxen, måtta bara ditt huvud så prickar du in rätt storlek enkelt.

Annika Duckmark med sitt lekfulla varumärke Ocky där namnet kommer från hennes son Justin. Han älskar allt som har med hockey att göra och när han var 1,5 år kunde han inte säga Hockey utan Ocky - därav namnet.

Annika samarbetar med Operation Smile som bidrar till att fler barn får möjlighet att le i världen. Barn som föds med läpp-, käk- eller gomspalt i utvecklingsländer får ofta leva ett undangömt liv då det inte finns möjlighet för en operation. Med en operation kan de le, äta, prata och deras liv förändras för alltid. För varje såld Ockymössa går fem kronor till Operation Smile.

 

Info

Art.nr: 27689-39244
Visas i kategori: Inredningsdetaljer—›Inredningsdetaljer
Se mer från: Ocky
Se mer från färgskalan: Grön