inreda.com

NYHETSMAIL nr 485
28 mars 2013

line

10% rabatt i påsk - Rice - Blogginspo - Pompoms från Talking Tables

line

Rice

Rice

Glad påsk!

Nu längtar vi efter sol och blå himmel, lite varma vårvindar och påskledigt! Vill du handla under påskhelgen så ger vi 10% rabatt på alla varor. Erbjudandet gäller torsdag 28/3 till måndag 1/4 kl 2359. Rabatten dras av automatiskt när du kommer till kassan. Rabatten kan inte kombineras med andra rabatter, t ex rean som redan är nedsatt till 60%. Vi packar order som vanligt fram till kl 15 idag, så alla order före 15 går från oss idag, hos dig på tisdag. Resten packas på tisdag. Glad påsk och jag hoppas vi ses på på blåkulla! Kör försiktigt med kvasten!

line

Rice

Rice

Rice

Rice

Rice

Så mycket härligt, färgglatt, underbart härligt från Rice som har kommit in. Massa melamin, vattenkannor, grillbestick, vinglas i plast, kylväskor, cooler tanks, tårtspadar, engångstallrikar och bestick till färgglada festen, äggkoppar, melamintallrik och melaminmuggar, trädgårdsljus & belysning och massor med annat nytt. Här hittar du Rice

line

Blogginspiration
Skyltar

Skyltar
Skyltar

Blogginspiration

Emma med bloggen Att vara någons fru.se har den här fina skylten i sin sons barnrum! Här hittar du Emmas blogginlägg från igårkväll och här hittar du skylten och ett 30-tal andra fina skyltar!

line

Talking Tables

Talking Tables pompoms

Talking Tables pompoms

Talking Tables pompoms

Talking Tables

Vi har fått hem härliga nya färger på pompoms och honeycombs. Rosa, svarta, vita, guld, silver och pasteller. Låt festen börja!! Missa inte det fantastiskt vackra vita kakfatet i 4 våningar med plats för 30-35 cupcakes. Det är av hållbar och vaxad kartong i vitt med silvermönstrade dekorationer av fjärilar och blommor, med en fjäril på toppen! Passar perfekt till bröllop, dop och fester. Här hittar ni Talking Tables

line

Arbrå Ångbageri
Arbrå Ångbageri

Arbrå Ångbageri

Vill dela med mig av ett roligt tips hemifrån, vi köpte blommor i helgen och jag hittade inga snygga blomkrukor hemma för jag hade visst rensat och slängt i höstas... Men så kom jag på att jag hade ju ett gäng tomma pepparkaksburkar. De är ju så snygga så de sparar man och lägger saker i, och vips hade jag snyggaste blomkrukan! Visst blev det snyggt!

Pepparkakorna är vansinnigt goda och går åt väldigt snabbt när man väl öppnat burken! Burkarna finns i rosa och i blått. Tanken är att man ska spara burkarna. Det medföljer även nya etiketter så man byta ut till spikar, skruvar, pennor, kaffe, mjöl, pasta etc.

Här hittar du Arbrå Ångbageris goda pepparkakor och även den lila burken Småkakor

line

Grattis

Grattis Lotta!

Tadaaa! Ordernumret som har vunnit i tävlingen om Nicolas Vahé kitet är draget. Ordernummer 644511. Vinnaren heter Lotta och vi har mailat dig! Stort grattis!

line

Inreda bloggen

Inreda bloggen

Inreda.com/blogg - en personlig blogg om livet med en webbshop, inspiration och inredning i en färgstark vardag. Senaste inläggen på bloggen:


line

och sist men inte minst.. Nyheter och annat som händer visas på Facebook så fort vi kan.
Så vill du också hänga med på snabba puckar - gilla oss på Facebook så missar du inget!
www.facebook.com/inreda

instagram: annelie_inredacom
Pinterest: pinterest.com/inredacom

line


Välkommen in i webbshoppen inreda.com»

Ha en härlig dag!

Annelie inreda.com bloggen inreda.com på Facebook

Annelie Persson

inreda.com
den glada nätbutiken med de roliga inredningsprylarna

Med glada hälsningar även från Susanne Woxén, Maud Björnulfson, Maria Magnusson, Ulrika Strand, Caroline Huss och Anneli Borenz som också finns här på inreda.com och hjälper dig.

PS följ gärna min blogg på inreda.com - här hittar du Inredabloggen. Du kan även följa oss på Facebook.com/inreda

inreda.com | inreda mera AB | Box 1088 | 181 22 Lidingö
tel 08-446 05 45 | www.inreda.com | info@inreda.com

copyright inreda.com 1999-2013

Vill du avregistrera eller byta din email? Gå in här: http://www.inreda.com/sPage.asp?pageID=700