inreda.com

NYHETSMAIL nr 513
10 augusti 2013

line

Ice.bag | Inredningscitat | I Love Design | Regnkappor | Endless Light

line

Ice.bag

Ice.bag

Ice.bag

Ice.bag

Smart och praktisk vinkylare med handtag. Fyll den med isbitar och ställ ner en flaska. Ice.bag kyler flaskan tillsammans med is och vatten och håller kylan så länge det finns något kvar i flaskan. En kylbag för vin, champagne eller vilken dryck du vill hålla kall.
Den tar ingen plats när den är ihopvikt och är därför även praktisk att ta med på resa eller när man ska på picknick. Ice.bag är en trevlig och uppskattad present som med fördel kan ges bort tillsammans med en flaska vin t.ex. Finns i fem färger: svart, transparent, blue lagoon, pink och orange. Här hittar du Ice.bag

line

Kalas o fest

Kalas och fest

Kalas och fest

Festdekorationer och inredningsdetaljer

Underbara festdekorationer, pompoms och honeycombs i olika färger och former. Häng dem i en effektfull samling eller för sig själva. Fina som inredningsdetalj och även perfekta som dekoration på fester, kalas och bröllop. Glassbägare med skedar i rosa mönstrat, ballonger, och randiga sugrör. Allt det och lite till hittar du under Kalas och fest!

line

Inredningscitat

Inredningscitat

 

Inredningscitat

Inredningscitat

Inredningscitat är humoristiska posters med klassiska inredningsklyschor som ofta förekommer i inredningsreportage och hemmahos, man kan inte låta bli att le när man ser texterna för man känner ju så väl igen dom!

Nu har vi även fått in vykort på de senaste två nyheterna: sjuanstolarna och originaldetaljer.

Inredningscitaten:"Sjuanstolarna hittade vi på loppis för en tjuga styck.", "Vi har renoverat varsamt och bevarat originaldetaljerna.", "Vi har valt en lugn bas och kompletterat med färgglada detaljer.", "Jag gillar när det är enkelt och avskalat.", "Vi har valt en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum" och " Vi har en blandning av designklassiker, IKEA och loppisfynd".

Inredningscitaten trycks på 300 g StoraFine, som är ett tjockt miljövänligt papper. Inredningscitaten har måtten 30 x 40 cm. Pris 125 kr. Vykort 15 kr.

Här hittar du Inredningscitat

line

Fasadsiffra

Fasadsiffror

Fasadsiffror

Fasadsiffror

Fasadsiffor och fasadbokstäver

Vill tacka för alla fantastiskt fina kundbilder som ni skickar in efter att ni fått upp era snygga fasadsiffror och fasadbokstäver! Så himla roligt att se och inspireras!

Fasadsiffror och fasadbokstäver finns i lite olika varianter. Du väljer mellan vit akryl, svart akryl eller borstad aluminium, typsnitt rakt eller gracilt. Det finns 4 storlekar. Talen 31-68 motsvarar ungefärlig höjd i centimeter men för att ge ett balanserat intryck skiljer höjden något mellan olika tecken. En treas rundning kan till exempel gå nedanför radlinjen.

Om du vill ha bokstäver så väljer du först färg, typsnitt och storlek. Versaler (ABC) eller gemener (abc) väljer du sen inne på produkten.

Akrylsiffror monteras med skruv och distansrör så att de kommer ut en bit ifrån väggen. Distansrör ingår och de klipper du till rätt längd och anpassar utifrån hur din fasad ser ut. Täcklock medföljer för att dölja skruvskallarna. Akrylen är blank och har en snygg lyster.

Borstad Aluminium är en 3mm tjock aluminium med matt yta. Vi kallar nyansen Silvermatt. Aluminiumsiffrorna har fasta stift på baksidan vilka limmas fast med monteringslim i förborrade hål.

De är i väderbeständiga, stadiga material som håller form och fräschör under många år.

Fasadsiffrorna tillverkas efter din order och skickas direkt till dig från fabriken. Leveranstid ca 10-14 dagar. Vill du se fler inspirationsbilder så kika här.

Här kommer du direkt till avdelningen Fasadsiffror i webbshoppen

line

Endless Light

Endless Light

Endless Light

 

Endless Light

Nu har vi fått hem opulära Endless Light! Endless Light finns i flera olika modeller och storlekar. På bilderna ser ni Endless Light 12 Smoke och Endless Light 16 Cube Smoke.

Endless Light är en glasbox med glaskoppar på botten du placerar värmeljus i. Glaset är rökfärgat och ger ett supermysigt sken. I glaset reflekteras ljusets lågor och effekten blir fantastiskt läcker! Ett oändligt sken. Väldigt rofyllt och vackert att bara sitta och kika på!

Här hittar du Endless Light

line

posters

Poster och canvas I LOVE DESIGN

Poster och canvas I LOVE DESIGN

Poster och canvas I LOVE DESIGN

Poster och canvas I LOVE DESIGN

Poster och canvas I LOVE DESIGN

Poster och canvas I LOVE DESIGN

I love Design - posters och canvas, personliga texter eller färdiga motiv

Här kan du beställa dina personliga tavlor med texter för att hylla, gratta, fira eller bara visa din kärlek till vänner och familj. På de flesta personliga tavlor finns redan en grundtext och som du fyller på med dina personliga uppgifter.

Det finns något för alla hos I Love Design: personliga bröllopspresenter, doptavlor eller till sig själv med personliga eller färdiga texter.Hittar du inte färgen du vill ha, så går det bra att välja en färg och sen anger du i meddelande i kassan vilken färg som önskas.

Välj mellan Poster och Canvas. Poster finns i A2 och A3. Canvas i A2 och A3 och två tjocklekar på ramen, 18 mm eller 38 mm. Om intresse finns för A1 så hör av er, de finns tillgängliga för tryck.

De designas och trycks i London av svenska Caroline. Tavlorna trycks upp på beställning och går från London så räkna med 10-14 dagars leveranstid. Här hittar du massor av härlig inspiration till överraskande tavlor

line

Garda of Sweden

Garda of Sweden

Garda of Sweden

Garda of Sweden

Garda of Sweden

Regnkappa CityCoat från Garda of Sweden

CityCoat är en riktig regnrock som passar alla åldrar och former! 100% vattentät med helsvetsade sömmar. Den är rak i modellen från början och sedan reglerar du passformen med hjälp av bältet. Bältet har en tunn reflexremsa på ena sidan vilket ger dig möjlighet att synas lite extra då du är ute i skymning eller mörker, önskar du inte det så vänder du bara reflexen inåt. Kappan är fint arbetad med nylonfoder och slits bak. Dubbelknäppt med både dragkedja och knappar, dragsko på den avtagbara luvan som också är fodrad. Manschetten på ärmen gör att vattnet inte rinner ner på händerna utan stannar där och försvinner då du rör dig. Dubbelöppnad dragkedja för bästa komfort vid tex bilkörning eller cykling, genomtänkta ficklock och innerficka med dragkedja. Finns från XS - XXL. Och så finns det såklart en matchande sydväst

Här hittar du regnkläder från Garda of Sweden

line

och sist men inte minst.. Nyheter och annat som händer visas på Facebook så fort vi kan.
Så vill du också hänga med på snabba puckar - gilla oss på Facebook så missar du inget!
www.facebook.com/inreda

instagram: annelie_inredacom
Pinterest: pinterest.com/inredacom

 

line


Välkommen in i webbshoppen inreda.com»

Ha en härlig dag!

Annelie inreda.com bloggen inreda.com på Facebook

Annelie Persson

inreda.com
den glada nätbutiken med de roliga inredningsprylarna

PS följ gärna vår blogg på inreda.com - här hittar du Inredabloggen. Du kan även följa oss på Facebook.com/inreda

inreda.com | inreda mera AB | Box 1088 | 181 22 Lidingö
tel 08-446 05 45 | www.inreda.com | info@inreda.com

copyright inreda.com 1999-2013

Vill du avregistrera eller byta din email? Gå in här: http://www.inreda.com/sida/700/Nyhetsbrev/