inreda.com

NYHETSMAIL nr 514
15 augusti 2013

line

Arbrå Ångbageri Pepparkakor - årets färg! | Love Forever | I Love Design Poster & Canvas | Fasadsiffror

line

Arbrå Ångbageri

Arbrå Ångbageri

Arbrå Ångbageri

Arbrå Ångbageri

arbrå Ångbageri pepparkakor

Arbrå Ångbageri

Arbrå Ångbageri Pepparkakor

Pepparkakor från Arbrå Ångbageri

De absolut godaste pepparkakorna kommer från Arbrå Ångbageri. Enligt mig och massor av kunder. De är så goda så de bara smälter i munnen. Förutom de goda pepparkakorna så är ju bara plåtburken i sig snygg. Pepparkaksburkarna har redan blivit en snackis och du har säkert sett de tidigare färgerna blå och rosa på många bloggar! I år, hösten 2013, är det grön burk som har blivit utvald och framröstad till årets färg!

Det fina är att den snygga burken kan återanvändas när pepparkakorna är slut!
Fyll på med andra kakor eller använd den till skafferivaror, eller varför inte till förvaring av pennor, räkningar, skruvar och spikar! I leveransen medföljer ett ark med 10 st etiketter som kan klippas ut och tejpas på burken. På etiketterna står det: Vetemjöl, Flingor, Havregryn, Småkakor, Hembakat, Kaffe, Pasta, Skruvar & Spikar, Pennor, Räkningar.

Pepparkakan är kronjuvelen i bagerisamlingen hos Arbrå Ångbageri. De gyllenbruna kakorna handplockas ned från plåtarna till burken av bagarinnorna själva. Den välbekanta doften av ingefära och kanel, den höga kvaliteten på råvarorna och avsaknaden av transfetter och konserveringsmedel gör den till en favorit! Vi tror på att pepparkakor gör dig snäll! Vissa behöver kanske bara en, medan andra behöver en hel burk...

En stor burk innehåller ca 430 g, ca 75 st kakor. Mått på burken: H 13 x Diam 15 cm. En liten burk innehåller 8 st kakor.

Den nya färgen, grön pepparkaksburk, släpps för leverans den 8 september - förhandsbeställ redan nu! Perfekt present både till sig själv och andra! Här hittar du Arbrå Ångbageris kakor

line

Love Forever

Love Forever

Love Forever

Love Forever

Love Forever

Love Forever

Love Forever

Nytt är de snygga beachbagsen med spetsmönstrad döskalle, den supercoola hatten Flower Cowboy Hat och läckra Skull Scarf!

Skull scarf med måtten 140 x 140 cm i mjukaste chiffon. Beige i botten med mönster av fjärilar och döskallar i nyanser av brunt, turkost, grönt och rosa toner. Perfekt som sarong för en cool strandlook! Enkelt att bara knyta runt sig, eller snygg som scarf runt halsen nu till hösten.

Flower Cowboy Hat i naturstrå - absolut coolaste accessoaren i solen är väl denna supersnygga stråhatt från Love Forever! Med det rätta stuket på brättet, träkulor på band virat och med flera rosapplikationer både framtill och på sidorna. One size. Snygg både på huvudet, smart för att skydda mot solen och häftig inredningsdetalj att hänga på en krok.

Beachbag Skull, naturstråväskor med spetsdöskallar. Snygga som strandväskor men lika praktisk att stoppa ner prylar att ta med till skolan och jobbet eller varför inte som en förvaring i hemmet. För snygg för att gömmas undan i gaderoben. Här hittar du Love Forever.

line

posters

Poster och canvas I LOVE DESIGN

Poster och canvas I LOVE DESIGN

Poster och canvas I LOVE DESIGN

Poster och canvas I LOVE DESIGN

I love design

I love design

I love design

I love Design

I Love Design - posters och canvas, personliga texter eller färdiga motiv

Ny kollektion - The Moustasche Celebration Collection. 5 st nya motiv för att fira och uppmärksamma mustaschen. Svartvit kollektion med härliga texter.

I Love Design har både färdiga texter på tavlor men även personliga texter där du själv fyller på med dina namn, datum, städer etc. Personliga tavlor med texter för att hylla, gratta, fira eller bara visa din kärlek till vänner och familj. På de flesta personliga tavlor finns redan en grundtext och som du fyller på med dina personliga uppgifter.

Det finns något för alla hos I Love Design: personliga bröllopspresenter, doptavlor eller till sig själv med personliga eller färdiga texter.Hittar du inte färgen du vill ha, så går det bra att välja en färg och sen anger du i meddelande i kassan vilken färg som önskas.

Välj mellan Poster och Canvas. Poster finns i A2 och A3. Canvas i A2 och A3 och två tjocklekar på ramen, 18 mm eller 38 mm. Om intresse finns för A1 så hör av er, de finns tillgängliga för tryck.

De designas och trycks i London av svenska Caroline. Tavlorna trycks upp på beställning och går från London så räkna med 10-14 dagars leveranstid. Här hittar du massor av härlig inspiration till överraskande tavlor

line

Fasadsiffra

Fasadsiffror

Fasadsiffror

Fasadsiffror

Fasadsiffror

Fasadsiffor och fasadbokstäver

Vill tacka för alla fantastiskt fina kundbilder som ni skickar in efter att ni fått upp era snygga fasadsiffror och fasadbokstäver! Så himla roligt att se och inspireras!

Fasadsiffror och fasadbokstäver finns i lite olika varianter. Du väljer mellan vit akryl, svart akryl eller borstad aluminium, typsnitt rakt eller gracilt. Det finns 4 storlekar. Talen 31-68 motsvarar ungefärlig höjd i centimeter men för att ge ett balanserat intryck skiljer höjden något mellan olika tecken. En treas rundning kan till exempel gå nedanför radlinjen.

Om du vill ha bokstäver så väljer du först färg, typsnitt och storlek. Versaler (ABC) eller gemener (abc) väljer du sen inne på produkten.

Akrylsiffror monteras med skruv och distansrör så att de kommer ut en bit ifrån väggen. Distansrör ingår och de klipper du till rätt längd och anpassar utifrån hur din fasad ser ut. Täcklock medföljer för att dölja skruvskallarna. Akrylen är blank och har en snygg lyster.

Borstad Aluminium är en 3mm tjock aluminium med matt yta. Vi kallar nyansen Silvermatt. Aluminiumsiffrorna har fasta stift på baksidan vilka limmas fast med monteringslim i förborrade hål.

De är i väderbeständiga, stadiga material som håller form och fräschör under många år.

Fasadsiffrorna tillverkas efter din order och skickas direkt till dig från fabriken. Leveranstid ca 10-14 dagar. Vill du se fler inspirationsbilder så kika här.

Här kommer du direkt till avdelningen Fasadsiffror i webbshoppen

line

och sist men inte minst.. Nyheter och annat som händer visas på Facebook och instagram. Så vill du också hänga med på snabba puckar - gilla oss på Facebook så missar du inget! www.facebook.com/inreda

instagram: annelie_inredacom
Pinterest: pinterest.com/inredacom

 

line


Välkommen in i webbshoppen inreda.com»

Ha en härlig dag!

Annelie inreda.com bloggen inreda.com på Facebook

Annelie Persson

inreda.com
den glada nätbutiken med de roliga inredningsprylarna

PS följ gärna vår blogg på inreda.com - här hittar du Inredabloggen. Du kan även följa oss på Facebook.com/inreda

inreda.com | inreda mera AB | Box 1088 | 181 22 Lidingö
tel 08-446 05 45 | www.inreda.com | info@inreda.com

copyright inreda.com 1999-2013

Vill du avregistrera eller byta din email? Gå in här: http://www.inreda.com/sida/700/Nyhetsbrev/