inreda.com

NYHETSMAIL nr 535
24 november 2013

line

Oilily | Barnens Kalender | Enjoy Candles | Klarna julkampanj

line

Oilily

Oilily

OililyOililyOililyOilily

Oilily

Oilily

Oilily

Oilily har funnits sen 1963 och firar i år 50 år! Oilily är holländskt och sprider mycket glädje med sina färgglada mönster och lekfulla stil. Nästa vecka får vi in kollektionen Travel Lotus som är en klassisk kollektion på Oililymönster och färger. Resväskor i både mjukt och hårt skal i olika storlekar, office bag, office bag on wheels, iPad fodral, plånböcker i 2 storlekar, Travel organizer wallet där du får plats med boardingkort, pass, pengar och viktiga papper. Nytt är resväskorna med hårt skal som finns i två storlekar: kabinväska och en större modell. De klassiska resväskorna i mjukt tyg finns i tre storlekar: kabinväska, medium och giganten large.

Res med stil! Personligen älskar jag att resa med dessa Oililyväskor, det finns absolut inget tvivel om var ens egen väska är när bagagebandet sätts igång och rullar upp alla väskor. Ingen svart väska med ett rosa band runt handtaget här inte :)

Inreda.com har sålt Oilily sen 2004 och vi var definitivt en av de första butikerna i Sverige som lanserade Oilily. Och varje halvår kommer nya härliga mönster på samma favoritmodell av väskor, necessärer och plånböcker. Många är våra kunder som återkommer säsong efter säsong för att köpa en ny väska eller plånbok, man har hittat sin modell men är sugen på ett nytt mönster. En väldigt vanlig kommentar är att man ofta får höra från okända människor på bussen och i mataffären som kommer fram och ger komplimanger för väskan. Den gör fler än en själv glad! :)
Lite nostalgi: vill ni kika på hur den första Oililyväskan vi tog in såg ut hittar ni här en länk till ett nyhetsbrev från oktober 2004. Big time nostalgi på dom för er som minns och känner igen dom!

Här hittar du OILILY

line

Månster Design - Barnens Kalender

Månster Design - Barnens Kalender

Månster Design - Barnens Kalender

Månster Design - Barnens Kalender

Månster Design - Barnens Kalender

Månster Design - Barnens Kalender

Barnens Kalender

Nu finns uppföljaren till Barnens kalender att köpa. Den är års-obunden och kan börja användas när som helst. Den är internationell (dock minimalt med text) och innehåller 5 ark självhäftande etiketter. Dagarna är vita så att man kan skriva själv också.

En riktigt häftig kalender i storformat (50x70 cm). Hela året blir begripligt även för de minsta i familjen. Med hjälp av klisterlappar med olika motiv vet alla vad och när det ska ske. Ett måste för att förenkla familjens vardag! Barnens kalender år 2014 är med djur och naturtema.

Lite förbättringar sen förra årets (2013 rymdkalendern): Nu är den laminerad (matt) och dagarna är vita så man kan skriva själv också.

480 olika stickers medföljer på 5 ark, allt för att året ska bli roligare och enklare att förstå!

En klassisk kalender är inte logisk för barn. Därför har Månster Design skalat bort allt som inte är relevant för ett barn och designat den så att barn förstår. Kanske ser den snirklig ut för dig som är van vid att se året tydligt uppdelat i veckor och månader men för ett barn är det inget konstigt allt. Testa!

Barnens kalender är inte tänkt att ersätta den vanliga planeringskalender där man har koll på alla aktiviteter och möten. Den innehåller bara det viktigaste men går att anpassa efter varje familjs behov tack vare de fiffiga medföljande klisterlapparna.

Frågorna är många och det är inte alltid så lätt att förklara det här med tid och dagar.

Hur långt är det till min födelsedag?
När kommer tomten?
Är det inte lördag snart?

Så här fungerar den:
Varje dag under året markeras med en ruta på affischen. Tillsammans med barnet märker du ut viktiga händelser. Det följer med klisterlappar med olika motiv. Det kan vara en ballong för att markera ett kalas eller en pokal för den där fotbollscupen. Symboler för att sommarlovet börjar eller för att hela familjen ska ut och resa! Det finns mängder av olika symboler men givetvis finns det också möjlighet att rita sin egen. Kalendern är gjord för att passa alla familjer.

För barn 3-8 år.

Här hittar du Barnens kalender

line

Enjoy candles

Enjoy Candles

Enjoy Candles

Enjoy Candles

Enjoy Candles

Enjoy Candles

 

Enjoy Candles med verklighetstrogen flimrande låga

Handgjorda ljus av 100% äkta vax med LED-ljus (3st) som ger ett stämningsfullt flammande sken med dansande låga precis som ett vanligt ljus. Lyser upp och skapar stämning både inomhus och utomhus! Ger ett väldigt levande sken men med skillnaden att det inte är en eldslåga utan ledlampor. Ett brandsäkert alternativ till vanliga blockljus för alla som tänker på säkerheten och miljön men inte vill kompromissa med känslan.

3 st LED lampor, noggrant placerade och programmerade att skapa ett stämningsfullt flimrande sken. LED lamporna har 10 års garanti och brinntid på 100.000 timmar! 2 st AA batterier räcker 450 timmar

Med timerfunktionen i 3 lägen på undersidan, har du möjlighet att bestämma en tid varje dag när ljuset tänder sig och släcker sig själv, och du behöver endast byta batterierna fyra gånger per år! Du tjänar snabbt in kostnaden för dessa ljus om man jämför med vad det kostar att köpa blockljus med eldlåga som snabbt brinner upp!

Enjoy candles är alla handgjorda och det finns inte två likadana, alla har sin unika form, vilket bidrar till det levande intrycket. De är de enda eldfria ljus i världen som verkligen avspeglar beteendet och färgen i ett levande ljus. Enjoy candles är så verklighetstrogna att dina vänner kommer försöka blåsa ut dem! :)

Det svarta ljuset har en elegant, behaglig doft av Chanel No 5 (neroli, jasmin, bergamott, sandelträ).

Här hittar du Enjoy Candles

line

Klarna Julkampanj

Inreda

Julhandla nu, betala slutet februari 2014

Nu kan du göra julens inköp i lugn och ro och betala först i slutet av februari! Med julkampanjen handlar du under november, december och januari månad och betalar först i slutet av februari till 0% ränta. Uppläggningsavgift 29 kr.

Välj Klarna Julkampanj som betalsätt i Kassan.

line

Tindra papperslyktor

Happy lights

Enjoy Candles

kalklitir

Inspirationsbilder

På länkarna har jag samlat massor av härlig inspiration av en o samma produkt men i ett 50-tal olika tillfällen.

Enjoy Candles inspirationsbilder

Happy Lights inspirationsbilder

Tindra Papperslyktor inspirationsbilder

Kalklitir kalkmålning inspirationsbilder

line

Inreda bloggen

Inreda bloggen

line

och sist men inte minst.. Nyheter och annat som händer visas på Facebook och instagram. Så vill du också hänga med på snabba puckar - gilla oss på Facebook så missar du inget! www.facebook.com/inreda

instagram: annelie_inredacom
Pinterest: pinterest.com/inredacom

line


Välkommen in i webbshoppen inreda.com»

Ha en härlig dag!

Annelie inreda.com bloggen inreda.com på Facebook

Annelie Persson

inreda.com
den glada nätbutiken med de roliga inredningsprylarna

PS följ gärna vår blogg på inreda.com - här hittar du Inredabloggen. Du kan även följa oss på Facebook.com/inreda

inreda.com | inreda mera AB | Box 1088 | 181 22 Lidingö
tel 08-446 05 45 | www.inreda.com | info@inreda.com

copyright inreda.com 1999-2013

Vill du avregistrera eller byta din email? Gå in här: http://www.inreda.com/sida/700/Nyhetsbrev/