inreda.com

50% rabatt på Enjoy Candles batteriljus.

Webbversion

Nu säljer vi ut det sista lagret av ljusen.
Nu 50% rabatt - Enjoy Candles kommer att utgå.


inreda.com

Enjoy Candles

Nu 50% rabatt - de kommer att utgå!
Vi tömmer Enjoy Candles eget lager

Helt magiska batteriljus med ett fantastiskt sken och de som ser mest realistiska ut. Det sitter 3 led-lampor i varje ljus som flammar i osynk. De är av 100% äkta vax så de både doftar och känns som vanliga ljus. Brinntid 100.000 timmar. Drivs med 2 st Aa-batterier, som räcker ca 3 månader om du kör dem dagligen på timer. Sätt ljusen på timer 8 timmar så sätter de igång o stänger av sig själv dagligen vid det klockslag du önskar.

Så vackert och stämningsfullt! Och världens bästa ljus inomhus. Man kan lämna och gå ifrån, de kan vara på "brandfarliga" platser utan att man behöver vara orolig att det ska börja brinna, de blåses inte ut av vinden på balkongen, de är miljövänliga och man behöver inte vara orolig för att barnen ska leka med ljusen eftersom de inte kan bränna sig.

Nu säljer vi ut det sista lagret av ljusen. Enjoy Candles (leverantören & tillverkaren av dessa fantastiska ljus) kommer att upphöra med sin tillverkning och försäljning så jag säljer ut deras sista lager i samarbete med dem. När dessa är slut så går det inte att få tag på ljusen längre.

Så har du inte köpt de bästa ljusen ännu så passa på!! Det går inte att jämföra dessa med några andra, ingen har så verklighetstroget sken som dessa. Svårt att förklara, men när du ser dem så förstår du vad jag menar.

Bunkra upp med presenter och kommande julklappar till vänner!

Så halva priset på ljusen! FEMTIO procent, det är galet bra! Finns i 3 olika höjder: 10 cm, 15 cm och 20 cm. Ska du ha dem ståendes på bordet eller i grupp så är det snyggast att ha minst ett set om 3 st i olika höjder.

 

KLICKA VIDARE TILL ENJOY CANDLES>>

inreda.com

Magiskt vackert, ta med dem ut på sommarens härliga kvällar!

inreda.com

inreda.com

inreda.com

inreda.com

inreda.cominreda.com

När jag skulle iväg på fest och ge bort några ljus så tände jag dem redan i påsen och promenerade genom Stockholm. Gissa om alla jag mötte undrade storögt varför det brann i min påse - de ser nämligen sjukt verkliga ut i sitt flammande sken : )

inreda.com

Vackert sommardukat av Emma @attvaranagonsfru

inreda.com

Trädgårdsdukat hos Emma @attvaranagonsfru

inreda.com

Hemma hos Valerie Aflalo

inreda.com

Ljusen passar året om, här i en höstig halloweentrappa

inreda.com

Mys i vintersnön. Passar perfekt på många sätt året om.

inreda.com

 

inreda.com

Enjoy Candles magiska ljus. Sista chansen!

 

50% rabatt - ENJOY CANDLES >>

Snygg utomhusdusch i koppar och mässing
Stick ner i jorden eller skruva fast i terrassen eller mot fasaden.
Omgående leverans, skickas fraktfritt samma dag vid order före kl 13.


inreda.com

Hemma hos Sofia @missliving

 

 

Trädgårdsdusch

Varma dagar är det otroligt skönt att svalka av sig. Vår snygga utomhusdusch i koppar och mässing är enkel att flytta runt oavsett om du vill jaga solen eller jaga skuggan. Stick ner duschen i jorden och låt den stå som en snygg detalj i trädgården.

Den kan även monteras mot fasad, i trädäck eller mot spaljé.

När du vill duscha eller skölja av dig så kopplar du på trädgårdsslangen och vrider på vattnet. Voila! Hur skönt som helst!

För utomhusbruk och kopplas till trädgårdsslangen/slangarna via 2-way-blandaren. Går bra att bara ansluta 1 slang och låsa den andra anslutningen. Av/på-ratt placerad mitt på stången. Kran/tappkran finns för att skölja av fötter eller fylla vattenkannan.

 

 

KLICKA VIDARE TILL UTOMHUSDUSCH >>

 
 

 

Instagram: @inredacom
Facebook: www.facebook.com/inreda
Pinterest: pinterest.com/inredacom
Blogg: inredabloggen.com

Välkommen in i webbshoppen inreda.com »

Ha en härlig dag!


Annelie Persson

inreda.com

 

© Copyright inreda.com 1999-2020

 

Nyhetsbrev 971 från Inreda.com