Alla bilder som finns i webbshoppen har vi även som högupplösta bilder. Tveka inte att maila och fråga oss om högupplösta bilder. Kom ihåg att alltid hänvisa de bilder du får från oss till inreda.com (ej endast bara inreda) och hänvisa även med telnr 08-446 05 45 på sidan för köpställen.

För att få högupplösta bilder gör du enklast något av följande:
1 ) inne på varje produkt finns en Pressbildsförfrågan, klicka i vilka bilder du önskar av de som finns samt skicka iväg så får du snabbt svar tillbaka med bilder
2 ) maila till annelie@inreda.com ange gärna pressbild eller högupplöst bild i ämnet

Förhandstips? Är du journalist och vill få reda på nyheter i förväg, sänd oss ett mail med dina uppgifter samt vilket media/tidning du jobbar för. Skriv Förhandstips press som ämnesrubrik i ditt mail till oss, sänd mailet till annelie@inreda.com

Presslån. Lägg gärna en order på det som du önskar låna, ange din leveransadress och skriv i meddelande att det gäller presslån, vilken dag och ändamål. Välj Presslån som betal och leveranssätt. Har du några frågor om produkter så hjälper vi dig gärna per telefon eller mail.

Hör gärna av dig med vilka produkter och när produkter ska visas i tidningen. Det händer tyvärr ganska ofta att produkter tar slut lagom till tidningen kommer ut. Vi vill ju självklart ha varan på lager när den är med i tidningen så alla blir nöjda och glada. Om vi kan få redan på i förväg vilket datum det kommer med så har vi möjlighet bevaka påfyllning i tid.

 

Copyright ang bilder - gäller webbshoppar:
Andra webbshoppar får under inga omständigheter ta våra bilder och använda för eget kommersiellt syfte. Allt enligt god internetsed och rådande copyright-lag. Undantaget är de webbshoppar som säljer Wallies och som vi distribuerar Wallies till, de får efter godkännande ta bilder med Wallies.

Bloggar. Får visa våra bilder så länge det finns en länk tillbaka till oss (www.inreda.com) och det i texten benämns att produkten finns hos inreda.com. På varje produkt i vår webbshop finns även Direktlänkar du kan kopiera in i din blogg för direkthänvisning om du önskar det.