Integritetspolicy

 

Uppgifter vi behandlar

Vi hanterar olika typer av personuppgifter beroende på hur du nyttjar våra tjänster samt i viss mån vad du själv väljer att delge oss.

Som besökare

Nedan information behandlas under den tid du vistas på någon av inredas webbaserade tjänster. Detta för att bland annat ge dig en personligt anpassad upplevelse.

Vad vi sparar

Varför vi sparar det

När du handlar

För att fullfölja vårt avtal med dig som kund behandlar vi nedan information när du handlar hos oss.

Vad vi sparar

Varför vi sparar det

Hur länge sparas dina uppgifter

Dina uppgifter sparas så länge ändamålet kräver det. I vissa fall finns det lagstadgade krav på att spara uppgifter i en viss tid, t.ex. vid bokföring. I andra fall sparar vi uppgifterna så länge vi behöver dem för att t.ex ge dig hjälp vid reklamationsfrågor samt garantier och byten..

inreda kan inte göras ansvarig för förlust av något slag som kan uppstå vid användning av vår webbplats på grund av intrång i inredas system eller andra driftstörningar som inreda inte är ansvarig för. Du lämnar därför dina personuppgifter på egen risk. Vi rekommenderar att du alltid skyddar dig och dina personuppgifter genom att stänga ned din webbläsare efter användning, installerar antivirusprogram och kontinuerligt uppdaterar din programvara.

Vem har tillgång till dina personuppgifter?

inreda samarbetar samt köper tjänster av andra företag och dina uppgifter kan därför komma att hanteras av dem. inreda vidtar nödvändiga tekniska, legala och organisatoriska åtgärder för att säkra dina personuppgifter.Vi eftersträvar att aldrig dela mer personuppgifter än absolut nödvändigt med respektive partner.

Betalning

För att hantera din betalning vid ett köp samarbetar inreda med företag som är specialiserade inom betalningslösningar, bl.a. Klarna, ePay och Swish handel.

Logistik

För att hantera leveranser skickas personuppgifter, namn, adress, telefon till logistikhanteringssystem för att få ut adressetiketter och till transportörens system. Bl.a. Postnord, Unifaun Online, DHL och UPS.

Nyhetsbrev

Utskick av nyhetsbrev sker till den e-postadress du anmält till oss vid en beställning eller registrerat dig för nyhetsbrev. Utskicken sker på säkert sätt via Webbfabriken.com

 

Dina rättigheter

Du har rätt att få reda på vilka av dina personuppgifter inreda behandlar. Du har även rätt att få dina personuppgifter som inreda behandlar korrigerade. I de fall inreda ej behöver uppgifterna för att uppfylla rättsliga krav har du rätt att få dina personuppgifter som inreda behandlar raderade.

 

LAGRING AV PERSONDATA

Vi vidtar lämpliga skyddsåtgärder för att säkerställa att dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande lag rörande säkerhet och personlig integritet. Samma krav ställer vi på våra underleverantörer.

Vi använder oss av militär- samt industristandarder för att lagra, behandla och kommunicera känslig information som exempelvis personuppgifter och lösenord på ett säkert sätt. Till exempel SSL/TLS, Pbkdf2, PGP och envägs hash-algoritmer.

Skyddet implementeras med systematiska, organisatoriska och tekniska åtgärder för att säkerställa integritet, sekretess och tillgänglighet.

 

Ändringar

inreda förbehåller sig rätten att ändra denna integritetspolicy. Eventuella ändringar kommer att aviseras på inredas webbsida för respektive.

Du kan kontakta personuppgiftsansvariga genom att skicka e-post till: info@inreda.com