press

Alla bilder som finns i webbshoppen har vi även som högupplösta bilder. Tveka inte att maila och fråga oss om högupplösta bilder. Kom ihåg att alltid hänvisa de bilder du får från oss till inreda.com (ej endast bara inreda) och hänvisa även med telnr 08-446 05 45 på sidan för köpställen.

För att få högupplösta bilder gör du enklast något av följande:
1 ) inne på varje produkt finns en Pressbildsförfrågan, klicka i vilka bilder du önskar av de som finns samt skicka iväg så får du snabbt svar tillbaka med bilder
2 ) maila till annelie@inreda.com ange gärna pressbild eller högupplöst bild i ämnet

Förhandstips? Är du journalist och vill få reda på nyheter i förväg, sänd oss ett mail med dina uppgifter samt vilket media/tidning du jobbar för. Skriv Förhandstips press som ämnesrubrik i ditt mail till oss, sänd mailet till annelie@inreda.com

PR-byrå
Delar av vårt sortiment finns hos Trés PR, vänligen kontakta Mia Bolin på mia @ trespr.se

Copyright ang bilder - gäller webbshoppar:
Andra webbshoppar får under inga omständigheter ta våra bilder och använda för eget kommersiellt syfte. Allt enligt god internetsed och rådande copyright-lag.

Bloggar. Får visa våra bilder så länge det finns en länk tillbaka till oss (www.inreda.com) och det i texten benämns att produkten finns hos inreda.com. På varje produkt i vår webbshop finns även Direktlänkar du kan kopiera in i din blogg för direkthänvisning om du önskar det.