ANNELIE PERSSON
Grundare inreda.com 1999
WWW.INREDA.COM

WEBBDESIGN & HEMSIDOR

BEHÖVER NI EN NY HEMSIDA?
HJÄLP ATT UPPDATERA ER GAMLA?

Med mina 22 år i branschen som e-handlare och webbdesigner hjälper jag även andra företag och profiler att synas och lyckas på nätet! En hemsida för ditt företag eller om du vill ha en egen blogg. Kanske har du redan en hemsida men känner att det är dags för ett ansiktslyft. Eller om du inte hinner med att uppdatera din egen, så kan du använda mig till att ändra och uppdatera. Alla hemsidor jag bygger skapas från grunden och skräddarsys personligen för dig utefter dina behov och önskemål, min styrka är att jag är bra på att fånga upp vad du som kund vill ha.

Jag är även en duktig fotograf och har under alla mina år inom e-handel fotat alla produkter och miljöbilder för webbshoppen men även event och produktfotograferingar åt andra företag och älskar bildbehandling och redigering av bilder. Jag skapar också PR-material och digitala annonser. Förutom det digitala så gör jag även styling- & inredningsjobb samt målaruppdrag där jag målar väggar med kalkfärg både hos privatpersoner, företag och butiker. Jag kan vara ditt bollplank, din webbavdelning, rådgivare, fotograf, marknadsavdelning, inredare eller målare.

Vem är jag?

Jag heter Annelie och jag startade webbshoppen inreda.com för 21 år sen. Året var 1999 och ingen trodde på internet “det var ju bara en fluga”. Jag var utbildad webbdesigner och nyligen barnledig. Jag klättrade på väggarna av att vara ledig och tog tag i en dröm: att driva butik. Med mitt yrke var en webbshop det självklara. Jag kände i hela kroppen att jag var rätt ute trots alla nedslag & alla som inte trodde på mig “kom tillbaka om det blir något med det där internet”. Jag gav inte upp, jag trodde stenhårt på min idé. Nu många år senare och med alla mina erfarenheter online och som entreprenör så är jag förundrad över hur sjutton jag kunde veta att det faktiskt var framtiden jag var på spåren! Magkänslan och intuition är en stark kraft inom en som kan ta en hur långt som helst.

Med mina 22 år i branschen som e-handlare och webbdesigner hjälper jag även andra företag och profiler att synas och lyckas på nätet! Jag bygger hemsidor, designar PR-material och fotograferar, är rådgivare för att synas online och för de som vill satsa på att driva webbshop, vill skicka ut nyhetsbrev, vill öka sin synlighet i sociala medier & som rådgivare i startups, men även hjälp att se med nya ögon på sin verksamhet och göra en djupdykning för att effektivisera och förändra. Allt det jag själv hållt på med under mina 20 år med inreda.com gör jag även till andra företag.

Annelie Persson
annelie@inreda.com

Rolig kuriosa: klicka här för att se hur webbshoppen inreda.com såg ut år 1999!

 

ANNELIE PERSSON
Grundare inreda.com 1999
WWW.INREDA.COM

WEBBDESIGN

BEHÖVER DU EN NY HEMSIDA?
HJÄLP ATT UPPDATERA ER GAMLA?

Med mina 22 år i branschen som e-handlare och webbdesigner hjälper jag även andra företag och profiler att synas och lyckas på nätet! En hemsida för ditt företag eller om du vill ha en egen blogg. Kanske har du redan en hemsida men känner att det är dags för ett ansiktslyft. Eller om du inte hinner med att uppdatera din egen, så kan du använda mig till att ändra och uppdatera. Alla hemsidor jag bygger skapas från grunden och skräddarsys personligen för dig utefter dina behov och önskemål, min styrka är att jag är bra på att fånga upp vad du som kund vill ha.

Jag är även en duktig fotograf och har under mina 20 år inom e-handel fotat alla produkter och miljöbilder för webbshoppen men även event och produktfotograferingar åt andra företag och älskar bildbehandling och redigering av bilder. Jag skapar också PR-material och digitala annonser. Förutom det digitala så gör jag även styling- & inredningsjobb samt målaruppdrag där jag målar väggar med kalkfärg både hos privatpersoner, företag och butiker. Jag kan vara ditt bollplank, din webbavdelning, rådgivare, fotograf, marknadsavdelning, inredare eller målare.

Annelie Persson
annelie@inreda.com

 

?

“Ni gör det ni är bra på och jag gör det jag är bra på, tillsammans blir vi ett grymt team”
– Annelie Persson, inreda.com

NÅGOT SKRUVAT!

UPPDRAG

En enklare hemsida på en sida och allt i ett flöde. För att informera och visa upp en portfolio – samt att enkelt via sms, mail och sociala medier kunna länka in för att visa vilka tjänster inom bygg, inredning, målning och design vi utför.

KUNDENS HEMSIDA

WEBBPRODUKTION

WEBB ENKEL 1-MODUL

{

NÖJD KUND

”Perfekt att se vad ni tidigare gjort, det gav mig en push i baken och jag kontaktade er för att få monteringsarbetet och målningen hemma utfört. Äntligen är det gjort, och ett dåligt samvete är borta ”

– nöjd kund till Något Skruvat!

NÅGOT SKRUVAT

Något Skruvat! är ett samarbete mellan eventbolaget EVENTATION och inredningsfirman INREDA.COM.  Med fokus på inredning, bygg, finsnickeri, målning, design & styling. Ett sidoprojekt som föddes under Coronatider när eventsen inte längre var möjliga att hålla.  TIllsammans har Richard & Annelie renoverat, byggt, designat och målat ihop under flera år. Förfrågningar började trilla in från andra företag och privatpersoner och på den vägen är det. Vill du ha NÅGOT SKRUVAT? In och kika på sidan så hjälper vi dig.

EVENTATION

UPPDRAG

En företagssida med bilder och information för att kunna skapa en levande innehållsrik plattform att visa upp mängder av bilder från olika event, och även kunna länka upp sina youtube-filmer. Att de enkelt kan använda sig av hemsidan för att dela och länka till den i offerter och mail för att snabbt visa kunder material från sin oerhört breda portfolio. Allteftersom vi byggde den så tillkom även behovet av att bygga på en blogg för att visa sina senaste projekt och lätt kunna dela dem via sociala medier.

KUNDENS HEMSIDA

WEBBPRODUKTION

WEBB MAXI MED BLOGGMODUL
{

NÖJD KUND

”Tack Annelie för en fantastisk hemsida, vi är så nöjda och älskar att vi så lätt kan lägga in nytt material och att du peppa oss att göra vår eventblogg som vi nu ser att så många besöker ? ”

– Richard Liljegren, VD Eventation AB

EVENTATION

Eventation är evenemangsfirman som specialiserat sig på ljud & ljus. Med dekorljus som de sätter upp kan de enkelt förändra den tråkigaste lokalen till en helt magisk plats! Med erfarenheter i bagaget som säljare och reseledare från resebranschen har många utlandsevenemang och nöjda kunder hamnat på deras kundlista. Med ett brett kontaktnät med artister som du kan boka till din fest. Det är inte helt omöjligt att du även kan se Richard själv som uppskattad DJ. Med van hand bygger de scener både på stora arenor men även hemma i vardagsrummet för bästa privatfesten. Med professionell hand fixar de upp till 10 event per kväll, varje uppdrag med finess och erfarenhet, här lämnas inga detaljer till slumpen. Ett riktigt proffs ut i fingerspetsarna där varje detalj är viktig. Eventation hjälper dig med konferenser, företagsevenemang, lanseringar, utlandsevent, bröllop, DJ, artister, scener, ljud och ljusshower och discoljus på dansgolvet. Let the magic begin!

SÄLLING CATERING

UPPDRAG

En företagssida som visar hela deras verksamhet. Att på ett enkelt sätt låta hemsidan tala för all erfarenhet och kunskap, glädje och  god mat som Sälling Catering har. Jag utgick från ledorden som de hört från många nöjda kunder ”- ett äkta hantverk” och ”- ni lagar verkligen mat på riktigt”. Mycket bilder fanns tillgängliga som visar bredden och utbudet från alla matbilder som fotats på alla event. Bilder som jag redigerade för att få mer färg och få bilderna att vattnas i munnen. Vi har även byggt till en företagsblogg för att Carina  löpande ska kunna uppdatera från eventen, dela i sociala medier för  att få kunder att surfa runt och se utbudet. För uppföljning efter varje event har jag byggt på en feedbackfunktion för eftervård och uppföljning efter varje event.

KUNDENS HEMSIDA

WEBBPRODUKTION

WEBB MEDIUM MED BLOGGMODUL

SÄLLING CATERING

Sälling Catering är ett litet och personligt cateringföretag i Uppsala som drivs av Carina Sälling. Med fokus på mat lagad med kärlek och bra råvaror, hur maten är upplagd och hur det smakar. Är det något Carina verkligen brinner för så är det att sätta en bröddeg och låta den få jäsa, att få skapa, känna nybakta dofterna från ugnarna och vara brödmakaren mitt i allt detta skapande. Förutom bröd så är de även grymma på mat, tårtor, bufféer med flera menyer till bröllop, fester och konferenser. Du kan hämta lunchlådor som take-away eller få dem hemlevererade. Lunch eller fika till minnesstunder. Nybakta smörgåsar, bullar,  och vackra goda tårtor och bakverk. Veganskt, glutenfritt, laktosfritt eller annan specialkost. De levererar dagligen för olika allergier eller kosthållningar. De brinner för att alla ska kunna äta deras recept oavsett vad du tål eller inte tål.

ANKIE BAGGER

UPPDRAG

En artistsida med kontaktuppgifter för att boka henne, ladda hem pressbilder och ett härligt galleri med nostalgiska bilder från 80-talet när Ankie slog igenom med sina hits. Vi har precis byggt på den med en bloggmodul för att Ankie ska nå ut till sina följare på ett smidigt sätt och att ge en mer personligare sida med mer bilder och längre texter än vad man kan göra på andra sociala medier.

KUNDENS HEMSIDA

WEBBPRODUKTION

WEBB SMALL MED BLOGGMODUL
ANKIE BAGGER

Nu kan du boka Ankie Bagger för företagsevent, klubbspelningar eller privatfester. Singback med dansare, som soloartist eller med liveband! Ankie levererar en härlig 80-talsnostalgi på scen som får även den tillknäppte att sjunga med och dansa. Hon är aktuell på flera 80-talsfestivaler på stora arenor och evenemang där hon framför sina hits. Det är sånt galet härligt drag när hon kör sina gig. Men du kan även hitta henne inbokad som artist på privata fester hemma och gärna t.ex en 50-årsfest där de flesta gästerna verkligen minns tiderna med OKEJ-tidningar, posters, vinylskivor – och gissa om det blir drag på dansgolvet!

 

NORDIC LEVEL GROUP

UPPDRAG

En hemsida för att knyta ihop de olika plattformarna 

KUNDENS HEMSIDA

WEBBPRODUKTION

WEBB SMALL MED BLOGGMODUL

NORDIC LEVEL GROUP

En heltäckande leverantör inom säkerhetsrådgivning, säkerhetstjänster och service. Verksamma inom många olika branscher och områden och erbjuder ett brett tjänsteutbud. Allt ifrån rådgivning, analyser, auktoriserade utbildningar, bevakning och personskydd, säkerhetsteknik & facility services.

ACCESSCARE

UPPDRAG

En hemsida för att informera och visa upp vad företaget erbjuder. Med information till flera olika kategorier besökare till hemsidan: patient, vårdgivare/läkare, anhöriga/närstående samt att de söker personal. AccessCare är ett nystartat vårdföretag och behövde en hemsida för att nå ut med sitt budskap.

KUNDENS HEMSIDA

WEBBPRODUKTION

WEBB MEDIUM
ACCESSCARE

AccessCare är ett vårdföretag med ett nytänkande som är unikt för branschen. Visionen att skapa en så mobil verksamhet som möjligt, att vårdpersonal kommer hem till patienterna istället för att den sjuka patienten tar sig till sjukhus. AccessCare verkar inom segmentet ASiH – Avancerad sjukvård i hemmet, som riktas till patienter med ett allvarligt sjukdomstillstånd och ofta i ett slutskede i livet (s.k Palliativ vård). AccessCare har modifierade skåpbilar med material och undersökningsutrustning som kan liknas med en “mini vårdcentral på hjul”, som låter dem komma till patienten istället för att patienten är inlagd eller behöver ta sig till sjukhus för att utföra provtagningar, smärtlindring, blodtransfusioner mm.

INREDA.COM

UPPDRAG

Inreda.com är byggd på en helt egenutvecklad e-handelslösning för att utseende och teknik ska bli enligt egna krav på e-handel.  Bakom webbshoppen finns även ett avancerat backofficesystem som vi byggt själva. Webbfabriken.com står för tekniken och säkerheten bakom både webbshopen och adminsystemet samt betallösningarna. Annelie för design och utseendet.

HEMSIDA

WEBBPRODUKTION

E-HANDEL, BACKOFFICESYSTEM, BETALLÖSNINGAR, BLOGGMODUL, CHAT, SÄKER HANDEL-CERTIFIKAT
INREDA.COM

Inreda.com grundades 1999 av mig Annelie Persson, idag är det en av Sveriges äldsta webbshoppar. Min styrka är att jag inte ser några hinder utan tror jag på en idé genomför jag den. Vi har alltid byggt våra egna lösningar i webbshoppen, kassa, orderflöde, adminsystem för att hantera ordersystemet, produkter, databaser mm. Vi var en av de första webbshopparna som har en lösning för Swish Handel. När jag startade min e-handel 1999 var postförskott fortfarande det enda sättet som det gick att handla med online. Först år 2001 kom en betallösning via faktura vid namn e-Credit som vi var med och utvecklade som en av deras pilotkunder innan Klarna (som då hette Kreditor) startade år 2004 där vi även var en av Klarnas första kunder.

M/S MOLLY

UPPDRAG

En företagssida med en välkomnande film på förstasidan. Att kunna presentera maten, möjligheterna och utbudet av olika typer av dukningar. Information om bokning, galleri med bilder och en bloggmodul. Visa massor med bilder som visar upp båten och att den går att bokas året runt oavsett årstid.

KUNDENS HEMSIDA

WEBBPRODUKTION

WEBB MAXI MED BLOGGMODUL + FOTOGFRAFERING
M/S MOLLY

M/S Molly är en charterbåt mitt i centrala Stockholm på Strandvägen för företag och privatpersoner, som kan hyras för helt magiska upplevelser. Tänk dig en fest i ett vardagsrum där du flyter omkring ute på Stockholms vatten och slussar dig genom stan. Du kan gå ut på balkong och det finns även en badtunna på däck. Inuti på nedre däck finns en underbar bastu. Maten som serveras av grymma kockarna Johnny Johansson och Kenneth Bergman, den förstnämnde med rätt att kalla sig nobelkock. Vill du inte ut och åka i Stockholm så går det utmärkt att båten ligger kvar vid kajen på anrika Strandvägen och Stockholmflanörer strosar utanför.

 

STUDIO BAGGER

UPPDRAG

Homestylingföretag som behöver en sida för att marknadsföra sig och kunna lägga upp sina senaste uppdrag/projekt i en portfolio-liknande visning.

KUNDENS HEMSIDA

WEBBPRODUKTION

WEBB MEDIUM
STUDIO BAGGER

Studio Bagger, ett homestylingföretag som hjälper dig styla ditt hem inför försäljning för att öka värdet och för att få fram bostadens fulla potential. Förutom lägenhetsstyling inför försäljning så dekoreras scener, pressvisningar och bröllopsfester m.m. Med sina inredningsuppdrag har hon även hjälpt kunder med sitt boende att lägga till möbler eller detaljer, ta bort, möblera om och piffa till så det blir ett hem eller ett kontor att trivas, leva i och framförallt att må väldigt bra i.

 

LARS WEISS

UPPDRAG
Att bygga en blogg till mediamannen Lars Weiss som ville ha en egen plattform att publicera sina tankar och funderingar om politik, media, kultur och samhälle. Vi träffades för ett första möte och han förklarade önskemål och tankar kring hur ett upplägg kunde se ut. Vad gäller layout och bilder så lämnade han det fritt till mig. Älskar såna uppdrag, bara ramarna finns så kan jag vara kreativ.

KUNDENS HEMSIDA

WEBBPRODUKTION

BLOGG + SIDOR FÖR BÖCKER, DN-KOLUMNER
STÖVELTRAMP – EN MEDIAMANS FUNDERINGAR

Lars Weiss är journalist, författare och har jobbat i mediabranschen typ jämt.  Tidigare chef på TV4, en kanal som han var med och startade som nyhetschef. Jobbat på Aftonbladet som utrikesredaktör, korrespondent i Paris, jobbat på radion, Ekot. Utlandskorrespondent i Washington. SVT, Aktuellt, styrelseuppdrag och konsult i många mediebolag. Han har skrivit som kolumnist på DN under många år (2001-2007) och har gett ut 7 böcker, de flesta kriminalromaner. Han har alltid hörts och är drillad att leta nyheter, analysera nyheter sen ungdomen och har gjort det ett helt arbetsliv. Som pensionerad så kliar det i hans fingrar att sitta bredvid och se allt som händer i världen. Han har senaste tiden börjat känna att han måste bara få skriva igen och jag förstår honom. Har man hållt på med det hela livet så känner man sig snabbt halv om man inte får höras längre, något som saknas. Följ honom gärna på bloggen!

LESLI

UPPDRAG
Artisten Lesli Liljegren var i behov av ett visitkort på nätet, en sida att hänvisa till och för att visa youtube-klipp, sociala medie-flöden, låtar och information.

KUNDENS HEMSIDA

WEBBPRODUKTION

WEBB SMALL
LESLI

Sen 2003 har artisten och låtskrivaren Lesli Liljegren producerat låtar, spelat in och uppträtt. Hans debutalbum “Summer Winter & Blood”

YOGASOULMATE

UPPDRAG

En företagssida med information om event, resor, föreläsningar och yogaklasser samt en bloggmodul. Karin är även krönikör på tidningen Yoga för dig och vi lägger såklart även upp hennes krönikor här.

KUNDENS HEMSIDA

WEBBPRODUKTION

WEBB MEDIUM MED BLOGGMODUL
YOGASOULMATE

Karin Rosell är min yogafröken som jag yogade för första gången när jag var iväg på en träningsresa i Dubai 2014. Karins yogaklasser är magiska och jag kan varmt rekommendera henne. Med säte i Göteborg och Skaraborg så får jag möjligheter att yoga med henne ute på olika event och utlandsresor. Karin började med yoga efter att hon varit sängliggandes i utmattningsyndrom. Hon delar med sig av sin resa till hur hon idag mår genom föreläsningar över hela Sverige.

 

INREDNINGSAGENTUREN

UPPDRAG

Tina och Karin som driver Inredningsagenturen i samarbete med Semesterbostaden på spanska solkusten behövde en enkel men informativ sida om vilka val till av inredning till varje lägenhet det finns att få hjälp med.

KUNDENS HEMSIDA

WEBBPRODUKTION

WEBB SMALL
INREDNINGSAGENTUREN

Inredningsagenturen är ett samarbete mellan flera bolag och drivs i huvudsak av inredare Karin Marklund och Tina Grimstedt. Samarbetet fokuserar bla kring solkusten i Spanien, Malaga, Fuengirola och Marbella, tillsammans med Semesterbostaden AB.  De har tagit fram konceptuella inredningslösningar som är lätta att applicera oavsett bostad.

 

STYLINGAGENTUREN

UPPDRAG

De behövde en enkel men informativ sida där de olika stylingprojekten uppdaterades automatiskt via socialamedia-tjänster.

KUNDENS HEMSIDA

WEBBPRODUKTION

WEBB SMALL
{

NÖJD KUND

”Härliga Annelie, som inte bara har varit en fantastisk leverantör med sitt inreda.com genom åren – utan på vägen blivit en vän – även om vi ses för sällan. Men behöver jag något, så ställer hon upp och jag behövde akut en gemensam webbplats som går att bygga ut allteftersom vi växer med fler kollegor, kunder och tjänster! Ni kanske redan har sett oss på Instagram och här kan ni få en titt på vår enkla, men så smarta webbplats – som bästa Annelie gjorde till oss! Tack, du är bäst! ?”

– Tina Grimstedt

STYLINGAGENTUREN

Stylingagenturen är alla egna företagare, har egna kunder och uppdrag – men samarbetar och hjälper varandra under denna gemensamma kvalitetsstämpel. Förutom att de alla är stylister så har de kompetens inom floristyrket, keramik, sömnad, foto och har spetskompetens inom bl.a färg och förvaring. För dem innebär samarbetet att de kan arbeta med ett jämnare flöde och framförallt hjälpas åt under högsäsong.

HILLS DESIGN

UPPDRAG

Hills Design är ett styling- och inredningsföretag som är verksamt i Göteborgsområdet och Skaraborgs Län. Karin önskade en sida för att visa upp sina projekt och tidigare uppdrag men även ett snyggt digitalt visitkort som visar hennes sortiment hon erbjuder i sina uppdrag samt även före och efter bilder på utförda projekt.  Inför lanseringen så bokade vi även in mig som fotograf där jag fotade Karin i en miljö hos Artwood, en av hennes möbelleverantörer.

KUNDENS HEMSIDA

WEBBPRODUKTION

WEBB MEDIUM + FOTOGRAFERING
HILLS DESIGN

HILLS DESIGN är ett styling- och inredningsföretag som älskar att få jobba med inredning i både den privata och offentliga miljön

ZEZAMEE

UPPDRAG

2 st landningssidor som visades under utvecklingen av tjänsten, sidor för att ge en teaser om vad tjänsten är samt möjlighet till att förhandsregistera sig.

KUNDENS HEMSIDA

WEBBPRODUKTION

LANDNINGSSIDA

ZEZAMEE

jag jobbar även i projekt och tar fram designförslag. Här till nya musiktjänsten ZezaMee som lanserades i slutet av 2019. ZezaMee är lite som Facebook men för både artister och musikälskare, en community där man kan dela musikmoments med varandra. Är du på en konsert så kan du ladda upp bilder och tagga både artister och andra. Dela dina foton och videos. Du kan lyssna på musik via Spotify, chatta med musikvänner, boka konsertbiljetter, festivaler och även flygbiljetter men framförallt dela dina musikupplevelser med andra music lovers!  ZezaMee är musik-communityn som förenar folk över hela världen till en värld av musik!  Är du artist eller DJ så kan du dela dina spelningar, bilder, video, musik och nyhetsflöde och nå ut till nya fans.

ANNELIE PERSSON
Grundare inreda.com 1999
WWW.INREDA.COM

Vem är jag?

Jag heter Annelie och jag startade webbshoppen inreda.com för 21 år sen. Året var 1999 och ingen trodde på internet “det var ju bara en fluga”. Jag var utbildad webbdesigner och nyligen barnledig. Jag klättrade på väggarna av att vara ledig och tog tag i en dröm: att driva butik. Med mitt yrke var en webbshop det självklara. Jag kände i hela kroppen att jag var rätt ute trots alla nedslag & alla som inte trodde på mig “kom tillbaka om det blir något med det där internet”. Jag gav inte upp, jag trodde stenhårt på min idé. Nu många år senare och med alla mina erfarenheter online och som entreprenör så är jag förundrad över hur sjutton jag kunde veta att det faktiskt var framtiden jag var på spåren! Magkänslan och intuition är en stark kraft inom en som kan ta en hur långt som helst.

Med mina 22 år i branschen som e-handlare och webbdesigner hjälper jag även andra företag och profiler att synas och lyckas på nätet! Jag bygger hemsidor, designar PR-material och fotograferar, är rådgivare för att synas online och för de som vill satsa på att driva webbshop, vill öka sin synlighet i sociala medier & som rådgivare i startups, men även hjälp att se med nya ögon på sin verksamhet och göra en djupdykning för att effektivisera och förändra.
Allt det jag själv hållt på med under mina 20 år med inreda.com gör jag nu till andra företag.

Annelie Persson
annelie@inreda.com

Rolig kuriosa: klicka här för att se hur webbshoppen inreda.com såg ut år 1999!

KONTAKTA MIG

11 + 3 =

Dela gärna via länkarna nedan & rekommendera mig om ni gillar det jag gör!